Co kupić Ryzen 5 5600 czy i5 12400f
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Ja tylko nadal nie rozumiem, jak ma wyglądać ta kaeriera vs. inne tryby gry. Raz gość mówi, że można olać otwarty świat (i karierę single?) tylko ścigać się w multi, innym raze mówi, że jak nie masz wozu w garażu z trybu kariery, to nie pościgasz się nim w multi, a jeszcze innym razem, że pościgasz się, ale nie możesz go stuningować i nie nabijesz sobie expa... Mnie akurat multi zwisa, ale zastanawia mnie, jak to będzie z trybami gry ogólnie. Będzie time trial z wyborem dowolnego wozu i toru? Będzie pojedynczy weekend czy mistrzostwa w single jak w ACC? No i wyposażenie wozów - jak nie kupię fury w automacie, to już nie będzie dostępnej asysty automatycznej skrzyni biegów? Dwadzieścia torów na start brzmi nieźle, pytanie, co dalej, i dlaczego tak drogo Wiadomo w ogóle jaka będzie cena tego EA? Stwierdzenie, że moderzy będą mogli tworzyć własne tory też niepokoi. Rozumiem, że tym razem realne obiekty odpadają, (podobnie jak samochody) - ale konkurencja dla przyszłych DLC z rozszerzonym Eifel już nie? Nadal widzę tutaj masę niewiadomych, a makaroniarz często zdaje się odpowiadać tak, żeby niewiele powiedzieć. Oby nie wyszedł z tego tak odpychający na dłuższą metę twór jak pierwsze AC. -
Przez ghostdog · Opublikowano
A24 więc trzeba obejrzeć, raczej nie będzie to normalny film -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Może, tak by wrzucać wyniki, żeby łatwo można było dodawać do tablicy: 1. model gpu 2. wynik (wypisany/screen) 3. link do wyniku -
Przez caleb59 · Opublikowano
@jagular nie będę odpowiadał za innych ale ja nie mam z tym problemu, biegam właściwie codziennie cały rok, jak pada deszcz/śnieg odpuszczam i tyle. Kwestia podejścia.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi