sabaru128 191 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Mieszkam w okolicach Nowego Wiśnicza i teraz termometr pokazu -13 stopni. Godzina 19:30.
Slayer 282 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 2 godziny temu, Alek_M napisał(a): To ciekawe, bo na Pogorii 3 rano było -6. Ps. W słońcu temperatury się nie mierzy Rano to ja śpię Wyszedłem wyrzucić śmieci ok 13 i było ciepło, normalnie w czapce z daszkiem i uszy nie marzły temp sprawdzałem na stacji pogodowej ; D
Alek_M 258 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 15 minut temu, Slayer napisał(a): Rano to ja śpię Wyszedłem wyrzucić śmieci ok 13 i było ciepło, normalnie w czapce z daszkiem i uszy nie marzły temp sprawdzałem na stacji pogodowej ; D To musisz dać czujniki do cienia, bo max co pokazało, to -1 i to około 14-tej Akurat wracałem przez Pogorię z treningu na rowerze po lasach Błędowskich
Slayer 282 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Ale to nie jest tak, że tam jest zimniej bo pizga od wody? Zawsze jak spacerowałem tam to wiało okrutnie.
Alek_M 258 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 4 minuty temu, Slayer napisał(a): Ale to nie jest tak, że tam jest zimniej bo pizga od wody? Zawsze jak spacerowałem tam to wiało okrutnie. Nie, to temperatura odczytana spod domu, a na P3 było podobnie, nie wiało.
galakty 3 940 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu U mnie -3 ale taki wiatr, że bez rekawiczek nie idzie wyrobić.
DjXbeat 650 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 07:08 -13.7C ale zapowiada się kolejny piękny, słoneczny dzień. Oby nie wiało
AndrzejTrg 2 951 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu no u mnie dzisiaj o 5 rano, było -12 ale przez dzień ma się trzymać koło 0, ale jak wyżej, słoneczko będzie i kiedy nie ma wiatru to jest całkiem przyjemnie tylko że po śniegu zostało
ODIN85 3 735 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Tak jak wczoraj. 18 w polu,12 we wsi. Edytowane 5 godzin temu przez ODIN85
Kabor 490 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 26 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): tylko że po śniegu zostało Bo po pieskach się sprząta nie śniegiem przysypuje
Alek_M 258 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu U mnie teraz -12.2. Z tego co patrzę po pogodach, to o 5 rano było -14.
DjXbeat 650 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Panie zimnica taka, że aż "pąpy ciepła" zamarzajo
galakty 3 940 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu -4 i w sumie pod koniec tygodnia ma być na plusie
Nexy666 3 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Z rana wioska niedaleko Gdańska -19, Pruszcz Gdański -14 1
Doamdor 2 239 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jest dobrze, w nocy -13, teraz -8, drogi suche i czysty samochód.
Rekomendowane odpowiedzi