Gdzie jest zima!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez raziel88 · Opublikowano
Taki mam zamiar tylko co się w takim razie stanie ze starą partycją systemową? Samoistnie zamieni się na powiedzmy dysk D i rozruch będzie już z nowego dysku? Bo kiedyś gdzieś się naczytałem, że w takim przypadku dane rozruchowe będą zarówno na nowej jak i starej partycji systemowej i do uruchomienia komputera będą potrzebne dwa dyski ale chyba ktoś nabazgrał jakieś brednie. Tą obecną systemową po podmiance zamierzam sformatować i przekształcić w dysk na gry. -
Przez Art385 · Opublikowano
Tam nie ma żadnego RT z tego co kojarzę, ta gra tak zarzyna GPU. Na XTX to jak dobrze pamiętam, że natywnie w 2160p to było coś ze 40-45 fps i to po UV. No i mówię o samym początku bo potem zjechałem z detalem, bo mi się do tyłka walczyło przy tym fps. Choć nawet jak dociskałem i 120fps, to mi się wydawało przez pół gry, że celowo gra nie rejestruje wciśnięć przycisków. Pomijając wszystkie bluzgi i przekleństwa jakich się dopuściłem, grając w EX33 to czekam na drugą cześć z niecierpliwością, bo końcówka to dobry plot twist był. Cytując klasyka ale to było dobre -
Przez Kadajo · Opublikowano
@skypan fajny film. Tylko co z tego. BF Studio już pokazało, że nie ma zamiaru robić z Battlefileda Battlefileda więc... pozostaje sobie pograć w stare części i tyle. -
Przez JeanPepin · Opublikowano
Patologia level rockstar: przełożyć premierę gry w dzień premiery -
Przez tomcug · Opublikowano
Kurde, na to nic Ci nie poradzę, nie mam analogicznego zapisu że starszej wersji, sprzed dodatku.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi