Zas 373 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu "Średnie temperatury w marcu, kwietniu oraz maju będą oscylować w granicach normy wieloletniej. To istotna zmiana, bo przyzwyczailiśmy się ostatnio do znacznie cieplejszych miesięcy, co teraz może być niemiłym zaskoczeniem." Kiedy do k... nędzy był ostatnio ten ciepły maj?
Doamdor Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu W dniu 14.02.2026 o 00:34, Doamdor napisał(a): @Totek Śnieg macie, ale fajnie, u mnie nie ma śniegu. Nawaliło 30 cm i pierwsze w tej zimie kardio z łopatą.
galakty Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Nie znacie się, to była najcieplejsza zima od początku pomiarów! U mnie wróciło -8.
Cappucino Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, galakty napisał(a): Nie znacie się, to była najcieplejsza zima od początku pomiarów! U mnie wróciło -8. U mnie -11 w nocy, dobrze że mamy globalne ocieplenie bo normalnie to pewno było by -20. Edytowane 3 godziny temu przez Cappucino
galakty Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Właśnie nie, przez globalne ocieplenie jak jest ciepło, to jest zimno. Bez niego byłoby cieplej.
Camis Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 9 godzin temu, Zas napisał(a): Kiedy do k... nędzy był ostatnio ten ciepły maj? Maj 2024 był trzecim najcieplejszym od 1951 r. Maj 2025 był drugim najcieplejszym majem na świecie, ale w Polsce był ekstremalnie chłodny. Edytowane 1 godzinę temu przez Camis
Cappucino Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, galakty napisał(a): Właśnie nie, przez globalne ocieplenie jak jest ciepło, to jest zimno. Bez niego byłoby cieplej. Czyli jak temperatura spada to rośnie.
Zas Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu No niektórzy od dawna twierdzą, że ocieplenie sprowadzi na Europę i część Ameryki małą epokę lodowcową. Oby nie mieli racji.
galakty Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, Zas napisał(a): No niektórzy od dawna twierdzą, że ocieplenie sprowadzi na Europę i część Ameryki małą epokę lodowcową. Oby nie mieli racji. Kiedyś pewnie tak, nawet gdyby ludzkość wyginęła. Nikt nie neguje zmian klimatu, tylko wpływ człowieka na to.
caleb59 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu A tymczasem ja na zaplutym podlasiu reakcji... https://www.facebook.com/reel/1208635471338231
galakty Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Za dużo lobbystów to ludzie mają dość, co się dziwić.
Rekomendowane odpowiedzi