Gdzie jest zima!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Swego czasu stworzono wybitnie dobry future racer nazwany Star Wars: Episode 1: Racer To jedna z najlepszych gier w jakie w życiu grałem. Spędziłem przy niej wiele godzin, wkręciłem w wyścigi wielu znajomych, używałem jako pokazówki tego co potrafi akcelerator 3D i pierwsze na rynku kierownice z FF. Przeszedłem całość na klawie, a potem na kierownicy i do tego dodałem dziesiątki jeśli nie setki grania z kolegami. W zasadzie na takim setupie (PC, moje ustawienia pod max płynność, kierownica, gałka do odpalania boosta, dźwięk przestrzenny chyba też był) dosłownie ani jednej osoby nie znalazłem, której ta gra by się nie podobała. To było naprawdę "coś" nawet dla kogoś, kto nie był fanem nowych (wtedy) Star Warsów. Teraz widzę zapowiedź tego i nawet nie oglądam trailera, bo nie chcę albo się denerwować już teraz, albo robić nadziei z ryzykiem rozczarowania. Gra jest Unreal Engine. A to znaczy, że 99,99% szans, że zadziała przez UEVR jako gra VR. I jeśli jednak będzie choć w połowie tak dobra jak E1: Racer z 1999r. to będziemy mieli wspaniałą i bardzo potrzebną pozycję w bibliotece PC VR. Chcę wierzyć, że tego nie spierdzielą, ale już po tych urywkach jakie widziałem, jasno widać, że jest to robione "nowocześnie". A to się prawie zawsze źle kończy. Zainteresuję się jak już wyjdzie . -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Eee? Na czym polega problem To zmień płeć i już ci będzie łatwiej! Myślę że jak samotny ojciec masz duże szanse, ale nie na tiktoku. Czyli czepiasz się czegoś o czym jest taka nauka, gender się nazywa. Uwierają cię społeczne role płci, co? Ech to lewactwo!!!! -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
I znów... wychodzisz na turbo speca, już nie od gier, juz nie od zwrotów inwestycji, dochodzi teraz kino i AI. Czasami warto cos przemilczeć... jeżeli nie rozpoznajesz kultowych scen, z kultowych filmów (jakiś koleś udaje nerwy...?!? Jakiś koleś?!?) = odbieram Ci głos w dyskusji. Poza tym, jeżeli Łukański jest lamą w temacie, to poczekam, aż Ciebie Raczek zaprosi do studia posłuchać Twoich opinii.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi