Slayer 253 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Jak nie skończyłem trójki to ogarnę fabułę 4? Skończylem jedynkę i dwójkę
userKAMIL 857 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 1 minutę temu, Reddzik napisał(a): Recki ze steama. Ładny cyrk z działaniem, wiadomo UE5. Pokaż ukrytą zawartość Nie wiem na czym Oni grają ale jeszcze nie miałem gry na tym silniku z takimi problemami jak ludzie zawsze wypisują. 🤷
Vulc 2 191 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Seria jest okrutnym, odgrzewanym kotletem. Humor, tony broni, zakręcony świat, to wszystko już było 3 razy + dodatki. Jak ktoś lubi ten schemat, pewnie coś z najnowszej odsłony wyciągnie. Mnie już dwójka psychicznie wymęczyła, wątpię żebym kiedykolwiek do tych gier wrócił. 6
Reddzik 2 776 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Teraz, Vulc napisał(a): Seria jest okrutnym, odgrzewanym kotletem. Humor, tony broni, zakręcony świat, to wszystko już było 3 razy + dodatki. Jak ktoś lubi ten schemat, pewnie coś z najnowszej odsłony wyciągnie. Mnie już dwójka psychicznie wymęczyła, wątpię żebym kiedykolwiek do tych gier wrócił. Przeszedłem 1, potem było gorzej, odpuściłem. 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Mi to się tego nie chce nawet instalować, odpalę jak polatają bo to kolejne techniczne gunwo gdzie na konsoli nie wysłali nawet kluczy bo tam jeszcze większą tragedią 🤣 1
userKAMIL 857 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września (edytowane) Swoją drogą te kolory na OLEDzie tutaj naprawdę robią robotę! Masa też skórek do broni można się pobawić. Lubię takie bajery w grach. Rano muszę wstać więc starczy na dziś ale weekend sporo się pogra. Co do optymalizacji jak wyżej wspomniałem praktycznie stałe 100-120FPS i zero problemów. P.S. 200K ludzi na steamie na ten moment. Z tą blokadą 30FPS w filmikach ludzi piszą, że jak zablokuje się w grze 60FPS to filmiki też są 60 XD Edytowane 11 Września przez userKAMIL
dawidoxx 976 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Jezu jaki gniot jeśli chodzi o optymalizację 4k/max dlaa i mam 40-45 fps Nawrt dlss zbytnio nie poprawia sprawy, bo w trybie wydajności jest cos w okolicach 70-80..
userKAMIL 857 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 2 minuty temu, dawidoxx napisał(a): Nawrt dlss zbytnio nie poprawia sprawy, bo w trybie wydajności jest cos w okolicach 70-80.. Nie wiem jakim cudem skoro ja mam te 100-120 w tybie jakości? Chyba, że grasz bez FG.
dawidoxx 976 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września (edytowane) Ogólnie strzela sie spoko szkods ze optymalizacja leży i bez fg sie nie obejdzie 2 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Nie wiem jakim cudem skoro ja mam te 100-120 w tybie jakości? Chyba, że grasz bez FG. Bez... z generatorem na x4 to jest ponad 200 Edytowane 11 Września przez dawidoxx
userKAMIL 857 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września OK. Ja już ten x2FG używam na codzień. Przyzwyczaiłem się i większej różnicy mi to nie robi a plynnosc jednak robi swoje. 1
dawidoxx 976 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września (edytowane) 3 minuty temu, userKAMIL napisał(a): OK. Ja już ten x2FG używam na codzień. Przyzwyczaiłem się i większej różnicy mi to nie robi a plynnosc jednak robi swoje. Ja tam gdzie nie musze to nie odpalam, ale tutaj bez nie da rady grac. Fajnie ze jest po polsku - to chyba pierwsza część ktora dostała nasz język Edytowane 11 Września przez dawidoxx
Phoenix. 4 730 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 54 minuty temu, dawidoxx napisał(a): Jezu jaki gniot jeśli chodzi o optymalizację 4k/max dlaa i mam 40-45 fps Nawrt dlss zbytnio nie poprawia sprawy, bo w trybie wydajności jest cos w okolicach 70-80.. do tego odpalasz mfg, ktory ucina bazowy fps i jest mydło i powidło w strzelance fps 🤣
Lypton 953 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września (edytowane) 10 godzin temu, Reddzik napisał(a): Przeszedłem 1, potem było gorzej, odpuściłem. Dziwna sprawa, bo jedynka to było "pierwsze koty za płoty" i dopiero dwójka to było to. Jedynki nie skończyłem, od dwójki w górę bawiłem się świetnie. Gunplay kozak, niech szybciej łatają tę czwórkę, będzie zabawa na kilkadziesiąt godzin. Edytowane 12 Września przez Lypton
crush 3 575 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 3 godziny temu, Reddzik napisał(a): Przeszedłem 1, potem było gorzej, odpuściłem. Gameplay był lepszy. Ale jedynka miała dość szczątkowe dialogi i fabułę... Za to od 2 zaczął się cringefest. Humor redditowy w pełnej klasie. A już pre-sequel i 3 to odwiert do jądra planety nieudolego starania się być zabawnym na siłę. Dla mnie to jest seria stojąca rozgrywką, ale dialogi na mute i skipujemy wszystkie przerywniki. Jak poprzednie odsłony - do kupienia za jakiś czas gdy będzie po 50gr albo do spiracenia. 👍🏻
Dimazz 569 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września dwójkę skończyłem ale przy końcu była już męczarnia i było to wieki temu. Dodatek był super Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep. Lepszy od podstawki. Innych części i dodatków nie zamęczyłem. Nudne to i schematyczne. niewiele się zmienia między częściami i przez specyficzną grafikę ciężko powiedzieć czy nowsze części są ładniejsze i czym się różnią prócz efektów cząsteczkowych. Może kiedyś przejdę Tiny Tina's Wonderlands ze względu na dodatek do dwójki.
samsung70 210 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września 11 godzin temu, userKAMIL napisał(a): Nie wiem na czym Oni grają ale jeszcze nie miałem gry na tym silniku z takimi problemami jak ludzie zawsze wypisują. 🤷 może dlatego, że masz topowy sprzet 4090? itd? czyli jesteś w ilu 5% społeczeństwa? większośc gra na mainstreamowym sprzęcie.. ;( 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) Nie on po prostu sie lubi oszukiwac i nazywac gowno miodem, bo tu nawet 5090 w rasterze nie osiaga 60fps (ok 45fps), a generatorow klatek to nie licze bo to zadne usprawiedliwienie, ze gra dziala dobrze Edytowane 12 Września przez Phoenix. 6
userKAMIL 857 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Można narzekać jak Ty lub zwyczajnie cieszyć się grą jak ja. 🤷 FG i DLSS na dobre już weszły i zostaną więc albo to akceptujesz albo nie. Finalnie nic z tym nie zrobisz.
Kadajo 7 414 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Cieszenie się gra i zasłanianie się DLSS i FG nie powinno wpływać na piętnowanie spartolonej optymalizacji. Przecież ta gra jest praktycznie niegrywalna w 4K na żadnym sprzęcie 2 1
userKAMIL 857 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Takie czasy mało co dziś działa stabilnie bez DLSS i FG. 🤷
Kadajo 7 414 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Ja rozumiem ze ty do wszystkiego podchodzisz bezkrytycznie, ale inni tego nie robią, daj im się wypowiedzieć i wyrzucić to z sobie. 1
Kadajo 7 414 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września 3 minuty temu, lukadd napisał(a): Fakelity Czyli RTX 4090 nawet z DLSS i FG nie osiągnie 120 FPS 1
Rekomendowane odpowiedzi