Intergalactic: The Heretic Prophet
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Petru23 · Opublikowano
@IceMan z tego co pamiętam autor nie chciał dużego SUV tylko kapiącego luksusem. Czy awaryjne... Dzis to pojęcie względne a i która marka nie jest awaryjna? I nawiązując do dyskusji to tak - SUV na trasy i to duży to super sprawa. Tylko taki, który się dobrze prowadzi i trzyma drogi a nie ponton na kołach. -
Przez j4z · Opublikowano
No mi pierwszy, drugi sezon i jeden odcinek czwartego też dobrze się odświeżało, ale uważam to za stracony czas. Czuję większy zawód, niż na koniec GoT. Wręcz smutno mi się zrobiło. -
Przez Send1N · Opublikowano
Od czego to jest zależne tak naprawdę to też ciężko stwierdzić bo raczej nie od samego odświeżania, bardziej od modelu ekranu ludki na forach piszą że to dzieje się na konkretnych wartościach np 75hz , 165hz ale dopada to też osoby które mają standardowe 144hz u mnie przykładowo nigdy nie było z tym problemu na TV i 3 różnych monitorach - 60, 75, 144, 170, 180 hz na swoim obecnym monitorze 180hz jak i na TV 60hz z 6950xt, 3x7700xt i 9070 też było wszystko ok bez kombinowania. -
Przez IceMan · Opublikowano
Evoque jest b.ładny, fajnie wykonany i ogólnie czuć premium, ale raczej nie jest cichy i dość mały. Jest jeszcze Velar, przepiękne auto, komfortowe, czujesz się w nim jak milion dolarów Ale uwaga !!! awaryjność tej marki, to jest level nie do osiągnięcia chyba nawet dla chińczyków Można mieć jako drugie, trzecie auto i trzeba się liczyć że często będzie w serwisie. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Domyślam się, że masz na myśli fizyczne czyszczenie. Na pewno nie używaj spirytusu... Zawsze możesz sprzedać QDka i kupić WOLEDa, którego czyści się jak każdy inny monitor. Jeżeli nie to zostaje Ci woda destylowana, mikrofibra i modlitwa
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi