@Gret masz też u siebie takie marginesy jak na załączonym zdjęciu?
Nie wiem czy one były czy mi się dopiero pojawiły, ale dziwnie to wygląda i nie wiem jak to zniwelować...
Przecież nad Bałtykiem, to praktycznie ciągle lata coś ruskiego z wyłączonymi transponderami.
Jak już coś zapodawać, to może jakieś ciekawsze materiały w temacie, a nie takie sensacyjne doniesienia mające niewiele wspólnego z działaniami hybrydowymi.
Np. jakaś analiza ile komentarzy w sieci pochodzi z farm trolli, jest ruską manipulacją. Jakie działania są podejmowane w celu wywołania niepokoju w społeczeństwie, zaognienia konfliktów itp. To obecnie jest dużym zagrożeniem, bo nie zawsze jest widoczne na pierwszy rzut oka, a pewne rzeczy w opinii publicznej sieje. Coraz głośniej i częściej powtarzają się opinie o manipulacji wyborami, o trudności w przeciwdziałaniu.
Wszystko się rozbiję o cenę, może myślę życzeniowo ale jeżeli dostaniemy 7900xtx z nazwą 8800xt z lepszym rt i perf/w w cenie poniżej 3k to chyba wracam do czerwonych. Jeżeli nie czekam z upgradem do rtx6000 a wtedy cały komp już będzie do odświeżenia.
Rekomendowane odpowiedzi