Skocz do zawartości

Intergalactic: The Heretic Prophet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, Spychcio napisał(a):

Właśnie wyszedł nowy gameplay-trailer Exodusa od oryginalnych twórców Mass Effecta i zaraz widać prawdziwą kosmiczną przygodę, bronie, skafandry:cool: a nie woke, kurtke,buty adidasa, jeansy i zwiedzanie w tym kosmosu i obcych planet z mieczem:E

Nie umniejszając niewydajnej grze (na chwilę wyjmijmy kijek z doopy), ale wygląda jak krzyżówka Anthem z Andromedą, a te... ekhm, były delikatnie ujmując porażką :E 

Tymczasem gnoicie studio z którego dotychczas żadne guano nie wyszło i nawet gry, które teoretycznie miały gorszy odbiór (Uncharted 3, TLOU2) sprzedawały się hurtowo i dostawały dobre oceny, na podstawie bardziej teasera niż trailera i niepotwierdzonych wycieków jakiegoś zafapowanego nerda z piwnicy opublikowanych na wylęgarni takich talentów, czyli neogaf :E 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, SethJames napisał(a):

Jednak sugeruję, abyś sam przeczytał swojego posta, do którego się odnosiłem – być może wtedy łatwiej dostrzeżesz, skąd moje „założenia”.

Ja osobiście uważam, że Naughty Dog próbuje czegoś nowego – może nie każdemu się to spodoba, ale przynajmniej wychodzą poza schematy.

Co do lokowania – ok, tutaj faktycznie można dyskutować, bo w trailerze było dość mocno wyeksponowane, choć w mojej opinii jeszcze nie przekroczyło granicy tandety. Wyjasnij co Cie oburzylo bo nierozumiem.

Nie ma nic w tym poście, co uzasadniałoby takie założenia.

No to chyba widać, że próbują czegoś nowego, nic odkrywczego. 😉 Co nie znaczy, że ten trailer kipi oryginalnością. Nie jestem też oburzony z powodu lokowania, skąd ten pomysł. To tylko suche fakty.

Serio, rozgraniczmy ocenę trailera od oceny gry, bo chyba tutaj powstają jakieś zgrzyty. Jaka ta gra będzie, nie mam pojęcia. Wiem jaki jest mój odbiór pierwszej prezentacji. I jest on raczej chłodny. Nie wiem gdzie tutaj leży problem. Nie ma w tym kontekście znaczenia kto to wydaje i co wydawali wcześniej.

Edytowane przez Vulc
Opublikowano
Godzinę temu, Vulc napisał(a):

. Nie jestem też oburzony z powodu lokowania, skąd ten pomysł. To tylko suche fakty.

"Trailer jest przesycony - nie tylko w moich oczach - tanim product placementem. I tyle.":hihot:

Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś zdoła wymienić lokowane marki?
Serio proszę. Ja widzę jedynie porsche i sony.
Kompletnie mnie to nie razi.
Innych nie widzę i próbuję przefiltrować we łbie gównoburzę o to. 

Edytowane przez JeRRyF3D
Opublikowano
5 godzin temu, JeRRyF3D napisał(a):

Czy ktoś zdoła wymienić lokowane marki?
Serio proszę. Ja widzę jedynie porsche i sony.
Kompletnie mnie to nie razi.
Innych nie widzę i próbuję przefiltrować we łbie gównoburzę o to. 

Sony, Adidas i Porsche. 

Opublikowano

Muzyka, to na pewno siadło w tym trailerze. Wspomniany Trent Reznor dobrze się odnajduje w tych klimatach, przy okazji to warsztatowo elastyczny gość, którego mariaże ze srebrnym ekranem były z reguły dość udane (w duecie z Rossem). Kawałek z filmiku wpada w ucho. Co do wyboru klasyka w postaci Pet Shop Boys - ich akurat nie lubię.

Opublikowano (edytowane)

Czy tylko ja mam wrażenie że trailer gry to jest... Star-Lord z Strażników Galaktyki w spódnicy? :E  lata statkiem w kosmosie, sposób zachowania się, słuchana muzyka (włączania muzyki do walki), walka, nagroda za złapanie złoczyńcy itd. :E :E :E 

Edytowane przez kanon7
Opublikowano
52 minuty temu, ghostdog napisał(a):

Dla niej pewnie to jest jakaś krucjata DEI. Nie przypadkowo Druckmann na nią postawił. Głupia to jest Zegler, która chciała się przypodobać lewej stronie i ostro ją poniosło.

Najgorszy film na yt to trailer nowej Śnieżki, a przez kogo przez głupią Zegler, dzięki temu filmowi Disney straci kolejne mln zielonych, ale może się dzięki temu ogarną, a co Cuckmana to jak na nią postawił to też jest głupi.

Opublikowano

Może tytuł obroni się grywalnością. Na miejscu ND bym szybko rzucił jakiś gameplay (o ile jest). Trudno mi sobie wyobrazić jak można w nowym IP postawić na taką bohaterkę, której mina krzyczy "jestem non-binary biały faceciku" :D

• Like 1