Dominix 39 Opublikowano wczoraj o 09:41 Opublikowano wczoraj o 09:41 z IGN Screamer, a reimagining of the 1995 racing game, returns in the form of a futuristic, story-driven racing game, featuring animated cutscenes created in collaboration with Japanese animation studio Polygon Pictures, and featuring the voice talent of Troy Baker. https://store.steampowered.com/app/2814990/Screamer/ Ja głównie grałem w Screamer 2, pamiętam jak na Pentium 120 to ogrwałem, głównie demo gdzie był jeden tor, anglia, oj sie grało z braćmi żeby najlepszy czas uzyskać.
Zas 62 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wow, to może być coś naprawdę dobrego, Włosi pokazali przy obydwu częściach Hot Wheels, i przy swoich wcześniejszych WRC, e zarówno ścigałki arcade, jak i simcade mają rozpracowane idealnie. 👍
GTM 25 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jak zobaczyłem napis "Screamer" to też pomyślałem wow, ale potem wpadł trailer i emocje opadły, to wygląda kropka w kropkę jak Unbound, który teraz na steamie chodzi za 20zł, ale nawet jakby był za 5 to i tak raczej bym go nie wziął.
Rekomendowane odpowiedzi