Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z IGN

Screamer, a reimagining of the 1995 racing game, returns in the form of a futuristic, story-driven racing game, featuring animated cutscenes created in collaboration with Japanese animation studio Polygon Pictures, and featuring the voice talent of Troy Baker.

https://store.steampowered.com/app/2814990/Screamer/

Ja głównie grałem w Screamer 2, pamiętam jak na Pentium 120 to ogrwałem, głównie demo gdzie był jeden tor, anglia, oj sie grało z braćmi żeby najlepszy czas uzyskać.

Opublikowano

Wow, to może być coś naprawdę dobrego, Włosi pokazali przy obydwu częściach Hot Wheels, i przy swoich wcześniejszych WRC, e zarówno ścigałki arcade, jak i simcade mają rozpracowane idealnie. 👍

Opublikowano

Jak zobaczyłem napis "Screamer" to też pomyślałem wow, ale potem wpadł trailer i emocje opadły, to wygląda kropka w kropkę jak Unbound, który teraz na steamie chodzi za 20zł, ale nawet jakby był za 5 to i tak raczej bym go nie wziął.

Opublikowano

Tylko że Milestone umie w model jazdy, poza tym nawet nie wiemy, czy będzie tam otwarty świat (po doświadczeniach KT Racing z TDU wątpię, bo Włosi też nic otwartego nie robili, aczkolwiek oni siedzą na UE, czyli możliwości w teorii mają - optymalizacja to już inna para kaloszy, ale jak dotąd tylko  w Ride 5 totalnie ją położyli, nie wiem co w MotoGP 24).

Opublikowano
20 godzin temu, GTM napisał(a):

Jak zobaczyłem napis "Screamer" to też pomyślałem wow, ale potem wpadł trailer i emocje opadły, to wygląda kropka w kropkę jak Unbound, który teraz na steamie chodzi za 20zł, ale nawet jakby był za 5 to i tak raczej bym go nie wziął.

Poza starymi dziadkami to nikt nie kojarzy nawet takiej marki :E Także oni mogą zrobić z tym cokolwiek.

Opublikowano
1 godzinę temu, sideband napisał(a):

Poza starymi dziadkami to nikt nie kojarzy nawet takiej marki :E Także oni mogą zrobić z tym cokolwiek.

Skoro nikt nie kojarzy tej marki, to po co po nią sięgać? Wbrew pozorom 1995 rok to wcale nie jest taka prehistoria, jak mogłoby się wydawać. Wystarczy spojrzeć na obecny boom na retro. Pewnie dla niektórych to nie do pomyślenia, ale wciąż żyją ludzie, którzy grali na Atari, Commodore 64 czy Amidze ;)

Screamery to kultowe ścigałki lat 90tych choć pewnie nie tak dobre jak Sega Rally Championship.

Opublikowano
Godzinę temu, GTM napisał(a):

Skoro nikt nie kojarzy tej marki, to po co po nią sięgać? Wbrew pozorom 1995 rok to wcale nie jest taka prehistoria, jak mogłoby się wydawać. Wystarczy spojrzeć na obecny boom na retro. Pewnie dla niektórych to nie do pomyślenia, ale wciąż żyją ludzie, którzy grali na Atari, Commodore 64 czy Amidze ;)

Screamery to kultowe ścigałki lat 90tych choć pewnie nie tak dobre jak Sega Rally Championship.

Może brak pomysłu na nowe IP co dzisiaj jest bardzo częste.