Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
5 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Będziesz tu jedynym który tak wybierze:E

Unreal stutter 5 vs. RE Engine :lovin:
Dopracowana walka vs. palone drewno
Wyższa cena vs. niższa cena

Wszystkie znaki na niebie mówią mi: bierz Onimushę.

:E 

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, Jaycob napisał(a):

Tak jest i jest nowszą wersją od poprzedniego dema. Ale nie sprawdzałem - kupiło mnie już po pierwszym. 

Wow! Ale to wygląda fantastycznie! Jeszcze te iskry przy bloku mega. Nie wiem jak koło nosa mi ten tytuł przeleciał. Biorę chyba od ręki. Będę miał też okazje nowego pada porządnie przetestować. ;)

Za mniej jak 40€ gdzieś idzie wyrwać? Nawet na Plati cenę trzyma. 
Demko 4K all na full/DLAA i sztywne 120FPS. Ta interpelacja klatek to FG?

W końcu chyba mi coś siądzie na premierę! 

• Like 1
Opublikowano

Capcom ma teraz absurdalnie dobrą passę. Jeśli nie zdobędzie jakiejś nagrody dla najlepszego wydawcy roku, to nie uwierzę w te nagrody.:D 

3 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Będę miał też okazje nowego pada porządnie przetestować.

Jakiego?

• Like 1
Opublikowano
36 minut temu, Jaycob napisał(a):

Capcom ma teraz absurdalnie dobrą passę. Jeśli nie zdobędzie jakiejś nagrody dla najlepszego wydawcy roku, to nie uwierzę w te nagrody.:D 

Od dawna tutaj to pisałem i napiszę jeszcze raz - aktualnie Capcom jest lepszy od Sony 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, DITMD napisał(a):

Twórcy nowej Plagi powinni zagrać w to, żeby zobaczyć, jak wygląda dobry system walki.

Tam jest dramat i poleciało z dysku po godzinie.

Tutaj ilość kombinacji, systemów i animacji robi kolosalne wrażenie. A to tylko demko! Nic tylko czekać do piątku. Kupili mnie od razu. ;)

HDR\OLED naprawdę wypala oczy przy tych rozbłyskach! 

Edytowane przez userKAMIL
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, ODIN85 napisał(a):

A ci w Plagę żeby zobaczyć jak wygląda dobra fabuła:E

Akurat fabuła była całkiem spoko w demie, więc myślę, że fabularnie też dowiezie. Demo było ciekawsze, bardziej klimatyczne niż to, co widziałem w Pladze. Nie grałeś jeszcze w pełniaka, więc skąd wiesz, że Plaga ma lepszą fabułę?

Edytowane przez DITMD
  • Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

Tam jest dramat i poleciało z dysku po godzinie.

Tutaj ilość kombinacji, systemów i animacji robi kolosalne wrażenie. A to tylko demko! Nic tylko czekać do piątku. Kupili mnie od razu. ;)

HDR\OLED naprawdę wypala oczy przy tych rozbłyskach! 

Ta nowa Plaga mi nie siadła, dwie poprzednie części były lepsze 

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
18 godzin temu, Jaycob napisał(a):

NRGeek mówił, że walka jest trudna i mocno soulsowa, ale ja coś mu nie ufam. Przecież on nie ogarniał walki w Silent Hill F. :E  Chyba wezmę to zamiast Dawnwalkera. Przynajmniej będzie większa pewność, że będzie działać lepiej, no i cena lepsza.

Nie wiem, ale jesli ma być tak jak w demie to będzie za łatwo.. był nawet fillmik jak ktoś ubił tego bosa w demie na ślepo wciskająć non stop atak :E 

Opublikowano

Zobaczymy. Recenzenci (m.in Skill Up) potwierdzają, że w późniejszych etapach full jest trudniejszy od dema.

Cytat

Onimusha that significantly elevated the difficulty compared to the early demo. The challenge level approached that of mid-game bosses in titles like Sekiro and Black Myth: Wukong, featuring complex mechanics like multi-phase health bars and high-risk enemy attacks. The boss fight required players to adapt quickly, notably using the bow and arrow strategically to counter formidable moves, such as tendrils that could hurl large objects.

• Like 3
Opublikowano
42 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

Nie wiem, ale jesli ma być tak jak w demie to będzie za łatwo.. był nawet fillmik jak ktoś ubił tego bosa w demie na ślepo wciskająć non stop atak :E 

Tu gada że tak się nie da

• Like 1
Opublikowano

Są dwa poziomy trudności - fabularny (odpowiednik tego co było w demie) i akcji. Tryb akcji jest trudniejszy, inne obrażenia, mniejsze okienka na parowanie i stamina/zdrowie przeciwników jest wyższe. Przejście gry jeden raz odblokowuje trzeci tryb, najtrudniejszy.

• Like 2
Opublikowano

A te gifty od AMD to jest normalny klucz Steam czy trzeba kombinować?

Bo znalazłem dobrą ofertę, ale pisze tak:

Cytat

Kod do samodzielnej aktywacji i realizacji na swoim koncie zgodnie z regulaminem promocji AMD.
Aby zrealizować kod promocyjny na grę Onimusha™: Way Of The Sword zaloguj się na stronie www.amdrewards.com. Następnie wprowadź otrzymany kod.
Postępuj zgodnie z pokazanymi na stronie instrukcjami.
Gra przeznaczona jest na platformę Steam , gdzie należy posiadać własne konto użytkownika.
Voucher można zrealizować do 24.10.2026.
Gre mozna aktywowac na procesorach oraz kartach graficznych AMD :
• AMD Ryzen™ 9 9950X3D2
• AMD Ryzen™ 9 9950X3D
• AMD Ryzen™ 9 9900X3D
• AMD Ryzen™ 7 9850X3D
• AMD Ryzen™ 7 9800X3D
• AMD Radeon™ RX 9070 XT
• AMD Radeon™ RX 9070 GRE
• AMD Radeon™ RX 9070

A ja nie mam w kompie ani Ryzena serii 9000X3D, ani Radeona RX9xxx.