Jaycob 1 934 Opublikowano 14 Grudnia 2024 Opublikowano 14 Grudnia 2024 Co ten temat robi w dziale gry? Raportuje o przeniesienie do działu filmowego. 3 1
Kakarotto 728 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Przed chwilą skończyłem grę. Szybka była to akcja, ponieważ tylko 9h zajęła. Gra jako gra, to była raczej średnia, ale jako całość to było ciekawe doznanie. Jak poprzednio mamy lekko niepokojące widowisko, jak w poprzedniej części, napędzane przez psychozę głównej bohaterki. Grafika, udźwiękowienie na wysokim poziomie. Oczywiście gdyby nie była w GP, to bym raczej nigdy nie zagrał.
azgan 1 127 Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego https://www.eurogamer.pl/hellblade-2-na-ps5-to-podobno-kwestia-czasu-i-to-niedlugiego
j4z 941 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października Ja właśnie zacząłem i żałuję, że przez opinie tyle czekałem. ...albo nie żałuję, bo dopiero od niedawna mam mocny setup - gra ciśnie mojego PC nieprzeciętnie. Klimat, "głosy", grafika są świetne. Walki też mi się podobają, dużo bardziej niż drewno nożyki z ostatniej Mafii. 1
Keller 727 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października 7 godzin temu, j4z napisał(a): Ja właśnie zacząłem i żałuję, że przez opinie tyle czekałem. ...albo nie żałuję, bo dopiero od niedawna mam mocny setup - gra ciśnie mojego PC nieprzeciętnie. Klimat, "głosy", grafika są świetne. Walki też mi się podobają, dużo bardziej niż drewno nożyki z ostatniej Mafii. A nawet jedynki nie zagrałem bo ludzie piszą że po prostu tam się dużo chodzi. Wszystko powolne. To prawda?
Keller 727 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października 9 minut temu, j4z napisał(a): Dużo się chodzi. Więc nuda. Czyli co widzicie w tej grze? Są gry akcji, są gry z taktyką, a tu?
j4z 941 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października Jak wyżej. Świetny klimat i fajne walki.
ODIN85 3 502 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 5 godzin temu, Keller napisał(a): A nawet jedynki nie zagrałem bo ludzie piszą że po prostu tam się dużo chodzi. Wszystko powolne. To prawda? W jedynce tak. Tu jest więcej akcji i mniej zagadek.
piet 34 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Ostatnio na wyprzedaży brałem to z 70 i Alana Wake 2 Deluxe za 90. Z Hellblade 2 bawiłem się świetnie, natomiast to coś od Remedy - bez komentarza
Rekomendowane odpowiedzi