Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

gra coraz bardziej wygląda jak podrasowany wiedźmin 3, nawet screen z ekwipunkiem o ile jest prawdziwy.

Historia zapowiada się mroczniejsza. Same plusy. Proszem mnie to dać. 

edit. To już za dwa tygodnie premiera. Ale będzie grane

Edytowane przez Dimazz
  • Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
W dniu 13.08.2026 o 20:21, PaVLo napisał(a):

W planach mam ogranie w końcu Stalkera 2, ale coś czuję, że ta gra pochłonie mnie jak Wiedźmin 3 i zapomnę znów o Zonie :glodny:

to, że gameplay wygląda jak W3 niekoneicznie musi oznaczać, że reżyseria cut-scenek będzie tak dobraj jak w W3, a to chyba właśnie to w W3 było magiczne- ciekawe jak będzie z dubbingiem, mam nadzieję, że to się uda, bo jako fan W3 również odczuwam chęć poznania tego świata, 

:lovin:

Opublikowano (edytowane)

Qrcze, teraz widzę, a po kliknięciu powiększyło mi zdjęcie i belka przeglądarki zasłoniła to :wariat:

No to szykuje się kolejny tytuł, który bez oszukaczy, nie pogramy w natywnej :heu:

Edytowane przez PaVLo
Opublikowano
5 godzin temu, samsung70 napisał(a):

hej, podrzuci ktoś link do jakiejś legitnej strony z kluczem, gdzieś tak za polowe tego co woła steam? chętnie bym to nabył w day 1 

To polska gra i nikt nie powinien oszczędzać:niegrzeczny:

Opublikowano
3 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

To polska gra i nikt nie powinien oszczędzać:niegrzeczny:

jak chcesz to możesz im dać zarobić podwójnie i podrzucić mi klucz od siebie, docenisz polską grę i dasz radość koledze z forum. 

kluczyk możesz podesłać na priv

pozdro 

• Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
W dniu 13.08.2026 o 17:41, Tomek_ITH napisał(a):

Ja bym nie powiedział, że jest to powód do radości, takie napieprzenie aktywności co 20 metrów.

Mnie również przeraża ilość znaczników, szykuje się drugie "Skellige" :E Mimo wszystko nie sądzę żeby chociaż połowa tych znaczników to było coś wartego uwagi, ale zobaczymy. 

Opublikowano

Trochę czekałem na tą grę, jak wszyscy pewnie. Finalna ocena dopiero po premierze ale z tych materiałów które już wyszły to:

- grafika szału nie robi, taki średni standard jak wiele innych, nawet trochę poniżej.

- wymagania kosmiczne jak to w UE5, jak już wyżej było poruszone, większych różnic od W3 nie widać a wymagania x2 albo 3

- mam nadzieję że gra się obroni fabułą i questami, fragment z jaskini mi się podobał, chociaż graficznie to nie wyglądało dobrze, raczej jak gra z przed ładnych paru lat

- kwestia ograniczonego czasu - to może być ciekawy pomysł z jednej strony ale może też psuć odbiór bo wielu questów nie zdążymy zrobić a granie w tą samą fabułę żeby je ogarnąć może już być nudne

- oficjalna cena 300 pln - duży minus. W końcu nowe studio a widać że ciągną marketingowo na Wieśku, moim zdaniem grubo przesadzili i trzeba się keyshopami podpierać

Czekam na ocenę fabuły i questów. Jak recenzje ( niezależne - o ile takie będą ) nie zjadą za bardzo to pewnie kupię ale tak trochę rozczarowany jestem, jak wyszedł pierwszy filmik to nawet się podjarałem: wampiry, otwarty świat, itd grafa na UE5 miała być super a wyszło jak zwykle.

Do nowego Wieśka jeszcze sporo czasu i DLC po drodze więc pewnie się skuszę :)

Opublikowano
27 minut temu, ibizpl napisał(a):

wymagania kosmiczne jak to w UE5, jak już wyżej było poruszone, większych różnic od W3 nie widać a wymagania x2 albo 3

RTX 4070 Ti do rozdzielczości 4K to kosmiczny wymóg? Przecież ta karta ma już 4 lata. 

29 minut temu, ibizpl napisał(a):

Do nowego Wieśka jeszcze sporo czasu i DLC po drodze więc pewnie się skuszę :)

Też uważam, że bardzo dobrze się wstrzelili z premierą. Ludzie od 10 lat nie dostali Wiedźmina, a tu pojawia się Wiedźmin 3 na sterydach.