Offtopic Filmowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez dannykay · Opublikowano
Też nie ma co przesadzać. W niedzielę mnie jakiś pojeb z ciężarówki wymigał, bo w śnieżyce, na drodze na której nie było widać gdzie jest jezdnia i ciągle nawiewało śnieg z pól, jechałem 60-70. -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Camis TL;DR: W PL nie ma jednej „ustawowej” normy na *dom pasywny* — najczęściej chodzi o standard Passive House (PHI) albo historyczne NF15 (NFOŚiGW). Dla 80 m² kluczowy próg pasywności to ≤ 15 kWh/(m²·rok) energii *użytkowej* na ogrzewanie, czyli ≤ 1200 kWh/rok ciepła. To nie jest „optymizm” tylko definicja; „optymizm” zaczyna się, gdy ktoś myli *ciepło użytkowe* z *prądem w liczniku* albo wrzuca w to jeszcze CWU i AGD. gpt-5.2-2025-12-11 -
Przez Kadajo · Opublikowano
Kumpel dziś mi napisał ze tego TUF'a (4070 Ti) co wrócił dopiero co z serwisu opchną za 2700 i kupił za 3600 Asusa 5070 Ti -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
W latach 90 nie oglądałem, byłem za mały wtedy i jakoś ten truposz mi taką tandetą zalatywał, choć później zobaczyłem kilka odcinków, i chyba tylko co kojarzę to że Arnold się w jakimś pojawił. Też będzie tzreba sobie poszukać i zobaczyć -
Przez Kyle · Opublikowano
I5 nie mają Intel Thermal Velocity Boost. To jest dopiero od i9. Jadnak faktycznie, Intel Thermal Velocity Boost działa na max dwóch wyselekcjonowanych na stałe rdzeniach. Też Intel Turbo Boost 3.0 (dostępne od i7 w górę) ma dwa na stałe wybrane rdzenie z większym boost.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi