Offtopic Filmowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Nie no intel i to przerzucanie płyt, pseudo progress, podstawka na półtorej generacji. A to jak potrafią z socketu na socket zmienić rozstaw otworów o "piczy kłak" aby chłodzenia nie pasowały to jest już wisienka na torcie. UOKiK powinien im dowalić z grubej rury! -
Przez Totek · Opublikowano
A dejta już spokój, kto ostatnio nie przekroczył prędkości niech pierwszy rzuci oponą. Klimat mamy jaki mamy, ale z roku na rok i tak jest coraz lepiej. Zapomnieliście chyba jak latało się w latach 90. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Na przepłacone premium karty w dniu "0" te wahania rynku tak nie działają. Miałbyś Ventusa, to byś zobaczył -
Przez jankooo · Opublikowano
Jak kupowałem to rozglądałem się za używkami mety 3s oraz 3. Kupiłem 3s z outletu za 1k- miały być jak nówki a okazały się zwykłymi używkami więc zwróciłem bo różnica w cenie pomiędzy nowymi a używkami tego nie rekompensowała. Za lepsze 3 512GB używki mógłbym dać myślę 1800max ale pod warunkiem, że gwarancja by była. Nic wartego uwagi nie było to dopłaciłem do nowych i finalnie kupiłem za 2300 + 30$ na gierki (dodawane tylko z kodem zaproszeniowym do nowych gogli). Teraz wleciało nowe mocowanie bobovr s3 pro. Nadal nie jest idealnie bo jeszcze oryginalne ramki troszkę uwierają. Takie dobre ramki kosztują kolejne 200zł. Także żeby się w pełni cieszyć wygodnym vr to jeszcze ~500 PLN trzeba dorzucić. Teraz z perspektywy czasu już wiem, że kupowanie używek wypoconych przez innych, z nie wiadomo w jakim stanie baterią to słaby pomysł i nawet 1800pln bym nie dał. Grałem w jakąś koszykówkę i przy wybiciach w górę błędnik mi szaleje. Ratuje się szybko ściągając okulary bo nogi się pode mną załamują
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi