Filmy - zapowiedzi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fatality · Opublikowano
Ależ oczywiście, że ma. Nie potrzebuje (przynajmniej na razie) maksymalnego OC i katowania nowej karty (temperatury/hałas). Nawet to katowanie tego na maksa powoduje, że w takim CP2077 dostaje skok z 65->67fps ale jakim kosztem. Wcześniej na stoku miałem +350;+2000. Po zrobieniu UV zrobiłem podobne zegary i mam niższe temperatury, mniejszy hałas, mniejszy pobór prądu o ok 80W - średni FPS w benchmarku cyberpunk'a spadł z 65 na 64. -
Przez Gret · Opublikowano
Jazda próbna i jeśli Ci odpowiada to brać. Toyoty to solidne fury. Jak najmniej czytania komentarzy na yt albo fb bo idzie osiwieć. -
Przez larry.bigl · Opublikowano
No mi ostatnio szwagierka zasiała w głowie myśl o Auris i Corollce Rozważam też Rav4 IV w hybrydzie. Wiem, że wiele osób odradza po e-cvt, bo niby głośno w środku. No a mi sie w sumie podoba bardzo. I mam kompromis SUVa i dzięki hybrydzie jako takiego spalania w koło komina -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
one chcą tylko prawdziwych mężczyzn -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nie mam zamiaru komentować twoich odklejonych teorii… JA CI PODALEM PODSTAWOWE PRAWA RYNKU I TO JEST FAKT, RESZTA TO TWOJA ODKLEJKA BEZ ZADNEJ ARGUMENTACJI.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi