Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Też jetem tego zdania, choć w tym temacie albo jakimś innym był poruszany właśnie temat Drebina i nawet podoba się że gra go Liam co niektórym. Ja tam jestem sceptyczny, ale wolę mieć takie nastawienie i później się miło zdziwić, niż się rozczarować :) .

Ogólnie to czekam na więc informacji na temat Scary Movie, bo 1 i 2 to są świetne parodie, a w najnowszej wracają Waynsowie więc może być dobra komedia, choć moge nie kojarzyć filmów z których bekę będą cisnąć. 

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano

Jest teraz moda na powroty kultowych filmów. Ostatni "Kruk" pokazał jak można zeszmacić oryginał. Coś tam słyszałem, że mają robić Goonies i Lost Boys (filmy, do których mam duży sentyment).

• Upvote 1
Opublikowano

Nowy He-Man. Przeczuwam, że to będzie kaszana. Typ ma tylko 183 cm. Dolph w Masters of the Universe to był kawał kloca, 196 cm i spora masa mięśniowa. Może go komputerowo podrasują, albo będzie kręcony na tle karakanów.

Nicholas-Galitzine-He-Man-061625-2439d6a

Opublikowano (edytowane)

Horror od autora niezłego Barbarian.

Jak Jordan Peele dowiedział się, że przegrał licytację o prawa do realizacji tego filmu, to wywalił swojego agenta. Ostatecznie trafiły do New Line Cinema za 38 baniek, z gwarancją braku ingerencji studia w finalną wersję filmu - inaczej pisząc, do kin trafi od razu wersja reżyserska. 

Edytowane przez Lypton
  • Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Ja tam nie widziałem słabego filmu z Tomem, świetny aktor! szczególnie polecam perełki takie jak: The Last Samurai (2003) , Collateral (2004), Vanilla Sky (2001), Rain Man (1988), Minority Report (2002) czy Oblivion (2013) poza tym cała jego filmografia jest w porządku ;) 

Edytowane przez Send1N
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, sideband napisał(a):

Obydwa filmy są dobre przynajmniej dla mnie ;) 

Wiadomo, że każdy film znajdzie swojego amatora, ale druga cześć Reachera Mumia były artystycznymi i komercyjnymi porażkami - słabe przyjęcie przez widzów, Złote Maliny (Mumia), mało pieniążków z kin, śmierć franczyzy. Cruise po tych dwóch wtopach przestał być atrakcyjnym nazwiskiem na rynku i skupił się w 90% na "swoim" Mission Impossible (10% zostało na Mavericka).

Edytowane przez Lypton
Opublikowano
3 godziny temu, Send1N napisał(a):

Ja tam nie widziałem słabego filmu z Tomem, świetny aktor! szczególnie polecam perełki takie jak: The Last Samurai (2003) , Collateral (2004), Vanilla Sky (2001), Rain Man (1988), Minority Report (2002) czy Oblivion (2013) poza tym cała jego filmografia jest w porządku ;) 

Mój ulubiony film z TC to Urodzony czwartego lipca. Ogólnie typ ma szczęście  lub nosa do dobrych ról. Szczególnie lubię jak gra czarne charaktery np. Collateral czy Wywiad z wampirem. Uwielbiam też jego rolę w Vanilla Sky.

• Like 1
Opublikowano

@j4z Mi się podobał. Porównania do "pasażera" są bez sensu, Romulus jest filmem z wielokrotnie szybsza akcją.

A marudy w necie jada po każdym filmie. Szkoda czasu na przejmowanie się nimi i ich głupotami.

W każdym razie jak ktoś lubi horrory sf to polecam.

• Upvote 2