Kabor 459 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września (edytowane) W dniu 31.08.2025 o 12:55, miro napisał(a): pary głównych bohaterów granych przez Ryana Goslinga W dniu 31.08.2025 o 15:30, Lypton napisał(a): Obsada zacna, ale za kamerą Shawn Levy, więc entuzjazmu zero. W ostatnich latach to przydupas Reynoldsa, co zatańczy jak Ryan mu zagra. Rozumiem decyzję Disneya, bo rozbił bank nowym Deadpoolem, ale czy to był dobry film? No nie był. Co ma Reynolds Reynold i Deadpool do Star Wars? Edytowane 2 Września przez Kabor
Kabor 459 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września 5 minut temu, ODIN85 napisał(a): Disney. Deadpool to Ryan Reynolds natomiast w nowym Star Wars ma grać Ryan Gosling. Więc Lyptonowi się pomyliły chyba Ryany albo ja nie rozumiem kontekstu - dlatego zapytałem.
VRman 2 635 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września Za dużo ich jest. Mi też się To szeregowcem który był?
Kabor 459 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września 2 minuty temu, VRman napisał(a): To szeregowcem który był? Szeregowcem Ryanem był Matt Damon 1
Lypton 953 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września (edytowane) 2 godziny temu, Kabor napisał(a): Co ma Reynolds Reynold i Deadpool do Star Wars? To, że Shawn Levy, czyli reżyser tych nowych Warsów, od jakichś 5 lat jest parobkiem Ryana Reynoldsa - zrobili razem już 3 filmy. Reynolds potrzebował doświadczonego reżysera, co trochę fachu zna, ale nie ma własnego stylu, wysokiej pozycji w branży i wielkich ambicji, żeby móc go kontrolować. I Levy to właśnie taki chłop. Po drodze zarobił jeszcze kupę siana dla Disneya właśnie tym Deadpoolem. Tak samo teraz najpewniej będzie popychadłem producentów z Disneya. Edytowane 2 Września przez Lypton
Oldman 464 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Fragment artykułu traktującego o nowej wersji "Wichrowych Wzgórz" Cytat "To celowo nieromantyczna interpretacja powieści Brontë, pozbawiona emocjonalnych niuansów, wyuzdana i pełna sprośności, które nie służą żadnemu celowi narracyjnemu poza szokowaniem" – skarżą się widzowie. "W filmie pojawiają się hiperseksualne obrazy, znacznie bardziej dosadne niż w jakiejkolwiek wcześniejszej adaptacji. Film rozpoczyna się od publicznego powieszenia, które szybko przeradza się w groteskowy absurd, gdy skazany mężczyzna ejakuluje w trakcie egzekucji, wprawiając obserwujący tłum w swego rodzaju orgiastyczny szał. W tym czasie zakonnica pieści widoczną erekcję zwłok" – czytamy "World of Reel". 1
Vulc 2 191 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Crowe, Malek, Shannon, dobrą ekipę zmontowali. Za zdjęcia odpowiada Dariusz Wolski. Pytanie tylko czy James Vanderbilt, reżyser i zarazem scenarzysta, znany głównie z serii Krzyk i Spiderman, ale i Zodiaka, będzie to w stanie wszystko polepić. Fajnie by było, żeby choćby Crowe odbił się trochę od dna, bo to rola na miarę jego możliwości. W przeciwieństwie do wielu ostatnich występów.
j4z 937 Opublikowano 18 Września Autor Opublikowano 18 Września 2 minuty temu, bourne2008 napisał(a): Jedynka była fajna, dwójka chyba już nie. W dniu 17.09.2025 o 16:02, bourne2008 napisał(a): Czekam xd
j4z 937 Opublikowano 19 Września Autor Opublikowano 19 Września W Polsce jakaś rolę do dubbing dostała Nieuczesana. 1
Lypton 953 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września (edytowane) Anaconda to rimejk filmu Anaconda, w którym kręcą rimejk filmu Anaconda, tak? I grają tam Jack Black i Paul Rudd? Edytowane 19 Września przez Lypton
Send1N 4 162 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Godzinę temu, j4z napisał(a): W Polsce jakaś rolę do dubbing dostała Nieuczesana. Wyskakują mi czasem filmiki z tym rudym dzieckiem na FB jak słyszę jej gadkę to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera
bourne2008 1 202 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września (edytowane) To ona? Dobrze być z pokolenia, które nigdy o niej nie słyszało Edytowane 19 Września przez bourne2008 2
j4z 937 Opublikowano 19 Września Autor Opublikowano 19 Września Wyskakuje mi coś czasem w shortach, to nie moja wina 1
Send1N 4 162 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Jedyny plus u niej jest taki że nie ma "dupy pawiana" zamiast ust
prystek 124 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września 13 minut temu, Send1N napisał(a): Jedyny plus u niej jest taki że nie ma "dupy pawiana" zamiast ust zawsze to plus patrząc na resztę tej patologii i nierobów uchodzących za autorytety po gimnazjach 1
Imm 275 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września W końcu to Disney, spodziewam się mocnego 2/10. 2
bourne2008 1 202 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Gdyby wam było mało Disneya to ... This is the way 2 1
Rekomendowane odpowiedzi