Filmy - zapowiedzi
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
Hakowanie w trakcie dashu na ziemi i w powietrzu działa też bez perków w ekwipunku, teraz przetestowałem. A spowolniony czas może wydaje mi się, przez wolny lot. Przynajmniej sprawdziłem co robi L3 w trakcie celowania i przekierowuje kamerę w chyba najbliższego wroga, robiąc pseudo lock on. Heh, przydałoby się wcześniej o tym wiedzieć. -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Ostatnimi czasy skończyłem 3 i 4 sezon The Boys, jestem również na bieżąco z sezonem 5. Miałem go oglądać jak będzie komplet no ale miałem obawy, że gdzieś tam trafi mnie jakiś spoiler. Oglądam również najnowszy sezon Invincible świetnie się przy tym bawiąc. W tzw. międzyczasie zabrałem się za Zwariowany świat Malcolma. Jestem na to co prawda odrobinę za stary niemniej lekkie 20-minutowe odcinki wchodzą elegancko. -
Przez Jaycob · Opublikowano
A masz włączony ten perk? Ja nie mam i może dlatego u mnie to nie działa. Gram na padzie, jak zresztą w 99% gier. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Przed chwilą sprawdziłem i autentycznie możesz hakować robiąc dash w dowolnym kierunku i lecąc w powietrzu. Chyba nawet spowalnia czas, ale może to był unik ataku z umiejetności. Grasz na klawiaturze? Na padzie nie miałem problemów. Duży plus dla Capcom za dodanie obsługi żyroskopu w menu. Oh, może byłeś poza zasięgiem hakowania? -
Przez sino · Opublikowano
Bombki atomowe dadzą radę. Jak też klasyczne zbombardowanie irańskiego uranu. To wiadomo już od dawna gdy Arabowie strzelali do irańskich dronów płacąc za zestrzelenie 1000-10000 razy więcej niż warty dron. Nawet biedak pokona bogatego. Nie tędy droga. Irańczycy jednak ruszyli na "negocjacje", chcą kapitulacji USA i reparacji, zaś USA chcą kapitulacji Iranu, to będzie zabawne - bodajże do środy. W cieśninie oba kraje ostro atakują statki, niezłe zawieszenie broni. No więc w nocy ze środy na czwartek TACO powinien rozwalić wszystkie elektrownie i mosty (i pewnie uran), chyba że znowu będzie TACO. Punkty 1 2 i 3 to Uran więc bez tego wojny nie skończy, Żydzi mu nie pozwolą. Do eskalacji włączają się Huti gotowi do blokady półwyspu z drugiej strony.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi