Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Martin McDonagh powraca.

Mistrz słowa pisanego - 3 nominacje do Oskara za scenariusz oryginalny i 2 Złote Globy - oraz prowadzenia aktorów - aktorzy w jego filmach wyłapali łącznie 15 nominacji do Globów i Oskarów, a zgarnęli z tego 6 statuetek. I wystarczyły do tego 4 pełnometrażowe filmy.

Fajnie by było, jakby Malkovichovi Oskar wpadł. Od kilku lat na ostrym zakręcie kariery, jakieś seriale drugiego sortu albo filmy klasy B łamane na C.

Edytowane przez Lypton
  • Like 1
Opublikowano

"troszkę" się z tym spóźnili.

Niech się pospieszą, żeby nie musieli zmieniać nazwy z Conan na Skonał Barbarzyńca.

Ten wpis jest tylko czerstwym żartem, i tylko nim, a sam jego autor lubi Arnolda jako aktora i życzy mu wszystkiego najlepszego i dożycia 100 lat.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma to znaczenia, ważne żeby Jason "niszczył cweli" jak najdłużej i nie schodził ze sceny :E konkurencji obecnie brak, nie to co kiedyś ;) od lat w każdym filmie jest zabójcą zmienia się tylko otoczenie rozwałki i tytuł i tak ma być,  kto nie lubi nie ogląda na siłę, proste ;) 

• Upvote 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• @caleb59 Soft zmieniłem prewencyjnie. Zrobiłem też parę czyszczeń - bez rezultatu. Wadę zacząłem widzieć wczoraj ale od popołudnia zaczęła się pogłębiać i oprócz tego co w poprzednim poście nakreśliłem zrobiła się m.in. pozioma linia różnej grubości od początku do końca, raz węższa, raz szersza. Organiczne ledy pewnie zakwitły i zaczęły żyć własnym życiem   Co do opisu problemu... opisałem wielkości tych zacieków, gdzie się znajdują, jaką mają szerokość/wysokość i na jakich odcieniach tła je widać najbardziej. Najlepiej widoczne były na białym tle i odcieniach szarości. Oddzielnie na kolorach R/G/B już ich nie widziałem. Diagnoza? Coś z białymi pikselami - część zaczęła słabiej świecić. W praktyce wyglądało to tak (pełna biel vs te zacieki)    A makówka podpowiadała - nie bierz OLEDa, bo to nadal niedojrzała technologia   Chociaż człowiek miał już dość wypalarki oczu w postaci VA Miniled. Nic tylko wrócić na jakiś IPS za pińćset złote i siedzieć następne 10 lat. No ale premium obrazu nie da się odzobaczyć i człowiek zawsze do lepszego dąży.
    • Hot spot wyższy o 18°C względem Gigabajta w szczytowym monecie. Rdzeń gorętszy o 9°C.    Mam jeszcze identyczne screeny z 3D Marka jeżeli Furmark wam nie pasuje. 
    • Najpierw była książka serii Metro na styk przed premierą 2033 bo książka premierę w R... miała w 2005 więc, u nas wjechała 5 lat później na półki krótko przed wejściem gry.   Mój klimat...mroczny ciężki duszny ...no to pomyślałem...będzie się tera grało.  Wady gry...były. Potem kolejne gry z tej serii bo czemu nie.   Nie ma gier bez wad i nie będzie bo...każdy ma inne oczekiwania.   Ploty i zajawki odnośnie 2039 olać...wyjdzie pogram-> ocenię.
    • Jeszcze ze 30h i wskoczy osiagniecie za skonczenie tutorialu 🤣
    • Witam - powinienem zalozyc temat dawno temu wiec zapytam fachowocow: CPU: 7 9800x3d CHLODZENIE CPU: thermalright phantom spirit evo  GPU: 9070xt DYSK: samsung 9100 pro ZASILACZ: FSP/Fortron Hydro TI PRO 1000W 80 Plus Titanium ATX 3.1 OBUDOWA: HAVN BF 360 Flow Black z 2x dodatkowymi 180mm wentylami na top. PAMIEC RAM: bedzie 32gb, ale jakie jeszcze tez nie wiem co i jak.     Poszukuje do tego plyty glownej, nie mam zielonego pojecia co powinny miec, na pewno wifi / pcie-5.0 pod dysk/gpu.    Budzet? Nie wiem do okolo max 1000zl? Nie wiem czy warto tyle dawac. Jakies OC pamieci/procka tez chyba bedzie? Jakie sa najlepsze mozliwe? Czy jest jakas ktora ewidentnie miazdzy inne pod wzgledem cena jakosc? Widzialem na x-komie jakies promocje np na: ASUS TUF GAMING B650E-PLUS WIFI.   Mam zerowe pojecie nt plyt glownych. Pozostalo mi do kupna RAM+MOBO , reszte juz mam mozna powiedziec wyslana na adres/paczkomatu/w domu. Dziekuje  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...