Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Ty sobie jaja robisz czy tak jest na poważnie? 

Jest to gdzieś wytłumaczone? 

Godzilla Minus Zero to sequel japońskiej Godzilli Minus One z 2022 który przecież nie ma nic wspólnego z universum amerykańskiej Godzilli które zostało zapoczątkowane filmem Godzilla z 2014 roku.

• Upvote 1
Opublikowano

No to ja wiem, tylko ja myślałem że Godzille są różne, takie jakby to ująć multiversum czy coś w tym rodzaju, że np. jest kilku spidermanów w różnych rzeczywistościach :) 

Uwielbiałem zawsze oryginalny krzyk Japończyków "Gojiraaaa" 

Opublikowano

Zapowiedziano Resident Evil w reżyserii Zacha Creggera. Reżyser zapewnia, że będzie wierny klimat gier i nawet będą ujęcia kojarzone z pierwszymi odsłonami. Na Cinemacon pojawił się trailer. Niestety do sieci oficjalnie chyba jeszcze nie trafił. 

No ciekawe...

Opublikowano (edytowane)

Na CinemaCon pokazano też pierwsze klipy z nowego Nieśmiertelnego.

https://deadline.com/2026/04/highlander-henry-cavill-cinemacon-1236862582/

Jak i trailer Werwulfa Eggersa.

https://deadline.com/2026/04/werwulf-first-look-robert-eggers-cinemacon-1236861425/

Co do Residenta - w Creggera wierzę, próbki dużej nie mam, ale jeszcze się na nim nie zawiodłem. Marka nie miała do tej pory żadnego szczęścia do ekranizacji - barachła od P.W.S Andersona, słabe Welcome to Raccoon City, przeciętne animki i beznadziejny serial od Netflixa. Generacyjny run. Ktoś to musi przerwać, a kto, jak nie złote "dziecko" mainstreamowego horroru?

Za zdjęcia odpowiada Dariusz Wolski, legenda Hollywood - od nastu lat stały współpracownik Ridleya Scotta (min. Marsjanin, Napoleon, Prometeusz), razem z Verbinskim klepał Piratów z Karaibów, a przełomem w jego karierze był kultowy Kruk.

Edytowane przez Lypton
Opublikowano

Jest kolorowo, jest campowo, nie wstydzą się growych korzeni (charakteryzacja i kostiumy), choreografia wydaj się ok, a za reżyserię i scenariusz odpowiadają goście od absurdalnego The Eric Andre Show. Kciuk w górę.