Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 23.12.2024 o 19:41, Roman_PCMR napisał(a):

A mi sie fajnie gra w te ubigry.

Lubie je i przechodze wiekszosc na 100%

AC:Shadows raczej nie kupie bo chce zeby zbankrutowali 

To lubisz Ubigry, czy nie lubisz? Zdecyduj się.

Opublikowano

Far Cry 6 dalej czeka, w przyszłym roku na pewno zagram, lecz przydałoby zacząć od 1 i skończyć na 6.

Bo bazując na pamięci i tym na jakim sprzęcie grałem, to nijak będzie się miało do tego, jakie wrażenia będą teraz na duży ekranie Oled.

Opublikowano (edytowane)

Nie chwaląc się, przeszedłem wszystkie części.

Jedynka to była niezła gierka, ale raczej do pojawienia się mutantów. Jakoś mi to nie pasowało i nie jestem osamotniony z tą opinią.

Dwójka to chyba moja ulubiona, choć ciągłe respawny przeciwników były utrapieniem.

Trójka też spoko, ale i wyznaczyła trend wszystkich kolejnych części. Wszystko było mniej więcej to samo, tylko zmieniała się sceneria i główny złol.

Blood Dragon się oczywiście z tego wybija, króciutkie to, ale jako parodia filmów akcji lat 80. XX wieku jest dziełem skończonych. Rzecz jasna bym nie pogardził, gdyby zrobili z tego grę normalnej długości.

W FC 6 było przynajmniej na czym oko zawiesić, monetami dość częstymi. xD

A i co by tu nie napisać, tego gry, to są gry z tych, które ogrywamy tylko raz. :lol2:

Mam nawet screeny na kompie:

NX7IVsl.thumb.jpeg.4ea4d64e32c80aff051900532a5906c0.jpeg2X34EBm.thumb.jpeg.b4af0cf28514780e2639d3384b63581e.jpeg7Dk4OxB.thumb.jpeg.6e0376f3e4a5e5c8b076527710ba3140.jpeg

Edytowane przez Kakarotto
Opublikowano

W FC6, w przeciwieństwie do 3,4,5 i New Dawn, nie trzeba było polować, aby odblokować sloty na broń i amunicję. Dla mnie to była zaleta, bo nie lubiłem polować. Poza tym to było to samo, tylko z lepszą grafiką.
FC Primal zacząłem i odpuściłem jako jedyną część.