Sylwester 2024/25 z Ithardware-wątek imprezowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Petru23 · Opublikowano
A nie zaznaczyłem na początku, że oddaje do serwisu na naprawę a nie bawię się w wypłaty na kosztorys? Serwis to mazda gazda w Kielcach, chciałem kogoś, kto się zna na mazdachz właśnie. Ja nie wnikam w ich rozliczenia i zależności - dostałem w dziub, wywaliło błędy systemów to zgłosiłem do TU. I czekamy... A gadanie o ćwiartkach od razu czy inne... takie to troszkę przesada. Albo jesteśmy dorośli i zachowujemy się poważnie albo... -
Przez STALKER · Opublikowano
Na fsr w trybie jakość ustawienia epickie ten 7800 wypluwa 45-50 klatek w 4k bez generatora klatek. W natywnym ten stalker wygląda jakby faktycznie był napromieniowany chyba że coś poprawili bo nie sprawdzałem. -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Do takiego nastawu vddio okolice 1.25-1.3v powinno styknąć z sporym zapasem. Trfc też kosmicznie luźne, daj z 600 i to będzie z sporym zapasem dla tego ramu. Ogólnie według mnie, głownie was zawodzi gsync/freesync, to jest główny powód doszukiwania się problemów z stutterem. Ale skoro to zawodzi, to trzeba jakoś ogarnąć, żeby zminimalizować zjawisko tych problemów. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Sama lewizna, oszustwo, kłamstwo, ściek. Każdy kolejny screen przeczył poprzedniemu.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi