Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Keleris · Opublikowano
Ja mam też minimalny ale śmiało można takie ustawienia zrobić w afterburner. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Od zawsze mieli bardzo dobrych artystów i grafików. Niestety sama rozgrywka wygląda jak z generatora AI z lekkim nadzorem człowieka. -
Przez bergercs · Opublikowano
W przypadku Toyoty w pewnym mieście, można napisać, że "prawie nigdy" - część warsztatów jest zaopatrywanych w oleje OE tej marki za grosze przez pracowników. Jak co druga wymiana będzie tylko "na papierze: to co się stanie - po gwarancji się rozpadnie, w najgorszym wypadku w czasie gwarancji. Podobnie pewna marka premium (nazwy nie podam, bo właściciel ma mocne ciągoty do łażenia po sądach) - gdzie mechanicy dostają minimalną krajową, więc naprawiając samochody od kilkaset tysi do ponad bańki, też sobie "muszą dorobić". -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Czekamy https://videocardz.com/newz/amd-confirms-ryzen-7-9850x3d-an-even-faster-8-core-cpu-with-3d-v-cache @MarcoSimoneWez juz wystawiaj "mojego" 3D -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Nie przeczę, że dzisiaj jest taniej i jeszcze długo będzie, bo technologia musi się rozpowszechnić. Ale nawet już teraz policzyłeś to za prosto, bo nie uwzględniłeś różnicy w cenach pojazdu i wielu innych rzeczy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi