Spl97 1 292 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Kontynuując tradycję, temat tegorocznych wyborów prezydenckich oddzielam od ogólnego wątku politycznego. Formalnie wybory zostaną zarządzone najszybciej 15 stycznia br. z związku, że obecnie obowiązuje nadal termin 90 dni od zakończenia w połowie października 2024 r. stanu klęski żywiołowej wprowadzonej w połowie września 2024 r. obowiązującej na terenie części województw: dolnośląskiego, opolskiego, lubuskiego oraz śląskiego spowodowanej sytuacją powodziową, w którym nie można ani przeprowadzać ani zarządzać wyborów, lecz znamy już termin tychże wyborów. 18 maja br. odbędzie I tura wyborów, a ew. II tura dwa tygodnie później, czyli 1 czerwca br. W ankiecie znajdą się kandydaci, którzy już potwierdzili lub potwierdzą kandydaturę w najbliższej przyszłości. Ponadto, wklejam odliczanie do końca kadencji obecnego Prezydenta RP. https://iledni.pl/ Edytowane 14 Kwietnia przez Spl97
Spl97 1 292 Opublikowano 9 Stycznia Autor Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Jeśli Andrzejczak zdecyduje się na start w wyborach, to zostanie dodany do listy, zresztą jak pozostali chętni, którzy dopiero mają zamiar ogłosić kandydaturę w wyborach. Ankieta tutaj teraz ma kandydatów, którzy już wcześniej oficjalnie lub nieoficjalnie zgłosili chęć startu. Edytowane 9 Stycznia przez Spl97
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) A który z nich mnie nie oszuka i zrobi po wyborach to co powie przed wyborami ? Komora maszyny losującej jest pusta... następuje uruchomienie maszyny... i bęc Edytowane 9 Stycznia przez AndrzejTrg
Spl97 1 292 Opublikowano 9 Stycznia Autor Opublikowano 9 Stycznia Kiedy na czas ciszy wyborczej zamykano Laba, tak tutaj było cały czas otwarte i do dyspozycji. Nie powinno być tutaj zmian w tym zakresie, może oprócz zamykania tematów politycznych na właśnie czas ciszy wyborczej. A to już tomcug i ekipa zadecydują. 1 1
Gość Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 30 minut temu, trepek napisał(a): Szkoda, że Andrzejczak nie startuje Tak, tak. Żebyśmy się jutro najlepiej na Moskwę szykowali.
Camis 5 887 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) A czemu ankieta anonimowa? Edytowane 9 Stycznia przez Camis
Spl97 1 292 Opublikowano 9 Stycznia Autor Opublikowano 9 Stycznia Można jednym kliknięciem uczynić ankietę w pełni jawną, lecz będzie mniej głosujących .
Áltair 270 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Zamykają wtedy forum? Weź nie podpowiadaj Zamykanie PClaba było jedną z najgłupszych rzeczy, jakie można zrobić w internecie. Bo to było przede wszystkim forum komputerowe. Jakby ludzie łamali ciszę wyborczą, to na własne życzenie i na własną odpowiedzialność. Edytowane 9 Stycznia przez Áltair 2 1 1
Gość Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 40 minut temu, Áltair napisał(a): Weź nie podpowiadaj Zamykanie PClaba było jedną z najgłupszych rzeczy, jakie można zrobić w internecie. Bo to było przede wszystkim forum komputerowe. Jakby ludzie łamali ciszę wyborczą, to na własne życzenie i na własną odpowiedzialność. Cisza wyborcza to i tak najgłupsze co można było wymyślić. Szczególnie w internecie.
Gość Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 7 minut temu, Jaycob napisał(a): 8 zagłosowało na Trzaska. To pochwal się na kogo ty zagłosowałeś. Też się pośmiejemy.
Spl97 1 292 Opublikowano 9 Stycznia Autor Opublikowano 9 Stycznia 58 minut temu, Áltair napisał(a): Weź nie podpowiadaj Zamykanie PClaba było jedną z najgłupszych rzeczy, jakie można zrobić w internecie. Bo to było przede wszystkim forum komputerowe. Jakby ludzie łamali ciszę wyborczą, to na własne życzenie i na własną odpowiedzialność. Kolega tylko się zapytał, jak tu jest, gdyż nie wiedział.
Jaycob 1 934 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Jeszcze nie wiem. Na pewno na nikogo od Pis czy na tego od płonących planet. Dość mam "uśmiechniętej polski". 1 1 1
Doamdor 1 782 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) 1 godzinę temu, Spl97 napisał(a): Można jednym kliknięciem uczynić ankietę w pełni jawną, lecz będzie mniej głosujących . Dawaj, chcę wiedzieć przez kogo na forum mamy cały czas przy korycie PIS i PO. Edytowane 9 Stycznia przez Doamdor 1
CajraX 279 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Stanowski zero? Dziwne. Przecież jest taki popularny w internecie.
ODIN85 3 501 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 9 minut temu, Doamdor napisał(a): Dawaj, chcę wiedzieć przez kogo na forum mamy cały czas przy korycie PIS i PO. Ja na Kazimierza 1
blabla123 837 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Brakuje opcji "nie jestem za pis ale #mimowszystko" 2
ryba 1 246 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Widac kto tworzyl te herezje "Krzysztof Jakub STANOWSKI (bezpartyjny, z poparciem PiS (?) )" 25 minut temu, CajraX napisał(a): Stanowski zero? Dziwne. Przecież jest taki popularny w internecie. Tylko debil mysli, ze on realnie wystartuje i bedzie na karcie jak widac, jego trolling skuteczny. Kto go sledzi to wie, ze maja byc igrzyska w kampanii i debatach, a chwile przed pass. Edytowane 9 Stycznia przez ryba
Spl97 1 292 Opublikowano 9 Stycznia Autor Opublikowano 9 Stycznia Wstępnie się deklarował już w lutym 2024 r., że chce spróbować w tym wyścigu, więc czemu miałem go nie dodawać? 21 minut temu, blabla123 napisał(a): Brakuje opcji "nie jestem za pis ale #mimowszystko" Akurat to będzie bardzo widoczne, jak będzie ankieta na II turę, wtedy akcja #mimowszystkonawrocki nabierze rozpędu, a konfiarze, którzy do tej akcji przystąpią zaznaczą opcję z nazwiskiem Nawrockiego.
Gość Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 19 minut temu, ryba napisał(a): Widac kto tworzyl te herezje "Krzysztof Jakub STANOWSKI (bezpartyjny, z poparciem PiS (?) )" Tylko debil mysli, ze on realnie wystartuje i bedzie na karcie jak widac, jego trolling skuteczny. Kto go sledzi to wie, ze maja byc igrzyska w kampanii i debatach, a chwile przed pass. Raczej kto go ogląda to jest debilem. Nie ma większego koniunkturalisty od Stanowskiego w Polsce. Jemu się wydaje, że on jest jakimś sumieniem narodu, a jest jedynie aroganckim zakochanym w sobie dupkiem.
ryba 1 246 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 4 minuty temu, Spl97 napisał(a): Wstępnie się deklarował już w lutym 2024 r., że chce spróbować w tym wyścigu, więc czemu miałem go nie dodawać? Akurat to będzie bardzo widoczne, jak będzie ankieta na II turę, wtedy akcja #mimowszystkonawrocki nabierze rozpędu, a konfiarze, którzy do tej akcji przystąpią zaznaczą opcję z nazwiskiem Nawrockiego. To wykaz wreszcie, ze on ma poprarcie pisu i dostaje od nich kase. 3 minuty temu, Winter napisał(a): Raczej kto go ogląda to jest debilem. Nie ma większego koniunkturalisty od Stanowskiego w Polsce. Jemu się wydaje, że on jest jakimś sumieniem narodu, a jest jedynie aroganckim zakochanym w sobie dupkiem. W celach rozrywkowych to co innego, niz w celach ideologicznych
crush 3 575 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Cytat Nie pójdę głosować (czyli masz gdzieś przyszłość tego kraju...) Czyli lepiej żebym nie poszedł, czy poszedł i zagłosował na Nawrockiego albo Mentzena? 🤔 3 godziny temu, Camis napisał(a): A czemu ankieta anonimowa? Żeby pogromów nie było jak np. ktoś źle głosuje. ☺️
Rekomendowane odpowiedzi