Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Żeby nie musiał dokładać, to model dobrowolnych stałych datków za rangi i dodatki, który świetnie się ma na TechPowerUp byłby najlepszym rozwiązaniem. Użytkownicy już zgłaszają niezadowolenie z tych agresywnych reklam, na telefonie sprawdzałem to z resztą potwierdzę sam. Sam kiedyś bywałem administratorem czy też przy tym pomagałem. Koszt hostingu i licencji IBP to na dzień dzisiejszy jakieś stówki, a nie tysiące złotych - nie wiem skąd ta cena z kosmosu... Tutaj link do IBC: https://invisioncommunity.com/buy/self-hosted/ $499 one-time Then $199/year for updates Obecny plan hostingowy jest za drogi? Co to mało konkurencji aby się przenieść. Tego kwiatu jest pół światu. A rolę administratora i tak od dawna pełni Tomek. Cokolwiek się dzieje zawsze sprawnie reaguje. Po co zmieniać coś co dobrze działa. Wracając do reklam - w mojej ocenie nie można nazwać tego rozwojem. Boty google pewnie już wyłapały wzrost CLS i INP i tylko patrzeć na spadek SEO, a rykoszetem dostanie cała domena z portalem na czele. Jest dobry jeszcze moment aby wdrożyć bardziej przystępne rozwiązania, a na tacy podałem jedno z nich. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Całkiem dobry przykład na Warframe. Partolą nawet aktualizacje https://www.youtube.com/watch?v=Xh0NsyJgh2g -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
A cie lubilem.. O drugim administratorze zapomniales. -
Przez Mar_s · Opublikowano
PClab i tak by zdechł, bo Ringier Himmler go nigdy nie chciał, forum od początku było im kulą u nogi, i było wygaszane. Tam zresztą były inne problemy, zerowy kontakt z administracją między innymi, tutaj masz realną administrację cały czas na forum, co zresztą chyba sami widzicie. I wiadomo że myślę o Tomku, a nie o tytularnym administratorze którego nikt na oczy nie widział od dawna.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi