Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Wszytko w porządku z głową ? Czy tak wpadłeś pisać nie na temat. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Co mnie obchodzi jakie jest napiecie robi 24300~ w CR23 i tyle. Na 8000 pamiatkami robil 24500-24550. Znaczy że jest i juz. A to jakie proc ma napiecia to co mnie to obchodzi skoro wynik jest topowy i niskie zuzycie energii -
Przez Elvis79 · Opublikowano
Czy może coś zmieniło się np z jakimś update`m w kwestii zapisu stanu gry w kampanii? czy dalej tylko jest auto save co skończoną misję. -
Przez KiloKush · Opublikowano
To jest niesamowite jak mało wystarczy żeby Amerykaniec który nie ma nawet darmowej opieki medycznej usprawiedliwiał wydawanie miliardów na pomoc zbrojną Izraelowi z państwem które jest tak daleko od USA, że nie powinno to go w ogóle obchodzić. Nawet u nas leci narracja, że trzeba wyzwolić te biedne irańskie kobiety. Z jakiej niby racji? Jest wiele innych miejsc na świecie gdzie ludzie cierpią. Nie trzeba przy tym popierać Izraela walącego bombami w szkoły i strzelającego do dzieci i pomocy humanitarnej. Najlepsze jest to, że tak proste argumenty wystarczają żeby przekonać opinię publiczną. Niesamowite. -
Przez sideband · Opublikowano
Dasz dobry kit spadną temp na sekcji i pamięciach dobre kity są niż jakiekolwiek pady. Obecnie też nie jest wymagana zmiana pasty na rdzeniu taki sam argument jak nie zmienianie padów. Teraz sprawdź w praktyce co siada najczęściej na kartach i w praktyce PTM nie wpłynie w żaden sposób na żywotność karty w tym momencie. Jak pisałem istotne by całe PCB miało niższa temp nie tylko stricte rdzeń z pkt widzenia żywotności. No nic rób ta co chce ta.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi