Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
no przecież napisałem, że użyłem skróty myśliwego - to był błąd, mogłem przewidzieć, że się tego przyczepisz i będziesz mnie wyzywał co do pisania bzdur, to się przekonamy w przyszłości! jakoś tego nie widać. Jątrzysz, pienisz strasznie. Za każdym razem odnoszę wrażenie, że chcesz mnie pobić. -
Przez Kanzu · Opublikowano
Z tych poprzednich tylko Aorus FO32UP2 wyszedł z DP 2.1 i teraz na promocji z kodem jest. https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/monitory-led/monitor-gigabyte-aorus-fo32u2p-31-5-3840x2160px-240hz-0-03-ms-gtg Oficjalnie nie ma podanego gsync, ale normalnie działa. Z tego co czytałem to ten nowy urx ma matową matrycę. Aorus nie ma całkiem matowej a lekko błyszcząca. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie będę wiercił, wystarczy E przyznasz się do błędu i pisania bzdur Obchodzisz mnie zbyt miało abym miał żywić do ciebie jakiekolwiek uczucie. Nawet na obojętność nie zasłużyłeś. Ale to dowód na to, że napisałeś bzdury. -
Przez Vulc · Opublikowano
W skrócie - nic nowego. Mimo wszystko jeśli ktoś chce trochę surowych danych w pigułce i przystępnej formie, można obejrzeć.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi