L4 na wypalenie zawodowe
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez zlotnik · Opublikowano
Nie stety na nowych ramach to samo z tą różnicą ze gre wywala bez błędu poprostu wywala do pulpitu i tyle na 99% wina GPU ale na grupach na facebooku dużo ludzi ma taki problem i każdy ma kartę AMD czy serie 6 ablo 7 albo 9 wiec wydaje mi się ze winne sterowniki. Tylko dzwine jest to że są osoby które grają na AMD i nie maja problemów -
Przez VRman · Opublikowano
Aha, no to nic tu po mnie. Pytałem na wypadek jakbyś był z tej mniejszości, która skorzystałaby na zaletach starocia, ale do takich zastosowań to bierz nówkę lepiej. -
Przez DrAdi · Opublikowano
Jestem wyluzowany, spokojnie. To nie było nic osobistego. Dzięki za pomoc, w takim razie MSI biorę ponownie. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
https://www.windowsdigitals.com/ssudbus-sys-driver-memory-integrity-windows-11/ mozesz sprobowac je znalezc w explorer.exe uruchomionym jako admin Here are the steps: Open PowerShell as Administrator Copy and past the command between the quotes into the command line: "Get-WindowsDriver -Online | Out-GridView -PassThru | ForEach-Object {pnputil.exe /delete-driver $_.Driver /uninstall /force}" Press Enter to run. Wait for the table to appear in a new window. Click on the CatalogFile heading button to sort by catalog file name. Find the driver, or drivers, you want to remove. Left click, CTL-left click, to select the driver(s). Click the OK button in the bottom right to delete them. Reboot lub jesli nie chcesz tego to wejdz w panel sterowania -> programy i funkcje -> stamtad odinstaluj.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi