DEI, LGBT i poprawnosc polityczna w grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Imm · Opublikowano
Predator: Badlands - przepraszam, ale co ja właściwie właśnie obejrzałem? Zmieńmy tytuł na Guardians of the Galaxy: Prequel i wszystko by pasowało, bo mniej więcej z takim "klanem" kończy bohater tego filmu. Pytanie tylko, co to ma wspólnego z Predatorem, którego znamy ze wcześniejszych filmów? Odpowiedź brzmi: niewiele/nic. Nie będę spoilerował osobom, które jeszcze nie widziały tej odsłony, ale dość powiedzieć, że to takie generyczne kino sc-fi, które z bezwzględnej maszyny do zabijania zrobiło... honorowego człowieka; poniekąd pasuje do Alien: Earth, gdzie z Xenomorpha zrobili zwierzątko domowe. Zapytałbym co dalej/co następne... ale pada na mnie blady strach jak pomyślę, co Ci utalentowani scenarzyści, których zatrudnia Disney gotowi są nam zaserwować w przyszłości. 4/10. -
Przez Zas · Opublikowano
Niewiele tego u mnie w ofertach albo po prostu za drogie (+2-4k względem nowego od dewelopera, na pewno tyle nie będzie mnie kosztować urządzenie mieszkania, choćby od zera) lub metraż poza budżetem. No, jedno takie pięcioletnie przeszło mi ostatnio koło nosa, ale to jedno jedyne na pół roku szukania.... Niestety nie ma szans. Generalnie, jeśli chodzi o moje życie, nie bardzo jest się czym chwalić, a kredytu większego nie dostanę, na 30 lat też nie, już nie ten PESEL... U mnie nie było raczej obniżek w zeszłym roku, dopiero w tym widać stabilizację cen, a u co mniej kasiastych deweloperów albo w gorszych lokalizacjach wręcz spadki względem tego, co proponowali rok temu. Ale spadki są symboliczne, więc wiele to nie zmienia, w każdym razie nie w sytuacji, gdy nie chcesz czekać dwóch kolejnych lat. Ogólnie dzięki za odpowiedzi. Czasem mam wrażenie, że ja po prostu za bardzo wybrzydzam, na zbyt wiele rzeczy zwracam uwagę, ale wychodzi na to, że każda w miarę ogarnięta osoba szuka podobnie i ma podobne wymagania (znajomi zresztą, na tyle, na ile to wynikało z rozmów, myśleli podobnie) No, tylko inni mają więcej kasy... chociaż tak naprawdę w obecnych cenach mógłbym spokojnie kupić coś od dewelopera w kilku lokalizacjach, tylko... ciężko wybrać coś, czego potem bym nie żałował, a odłożenie kasy kosztowało mnie zbyt wiele wyrzeczeń i czekania, by łatwo mi teraz przyszło wydanie jej na "byle co". Może to myślenie trzeba jednak zmienić, skoro nie da się zmienić oferty, tylko to chyba trudniejsze niż kolejne pół roku na otodom... -
Przez lukadd · Opublikowano
Tylko, że to jest towar z wysyłką na koniec stycznia zaplanowany. Może będzie może nie. W styczniu Amazon może napisać, że jednak nie ma i nie będzie, albo, że dostawa się opóźnia i będzie w czerwcu W każdym razie nie dostępny od ręki.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi