DEI, LGBT i poprawnosc polityczna w grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez larry.bigl · Opublikowano
Dla Was jakie bolączki w takich autach używanych są ok? Co na luzie byście przeżyli? Mówię o takich autach powiedzmy 4-8 letnich. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Maszyna do zabijania, ten nowy z Ritchsonem na Netflixie. Jaki to jest gniot, szkoda czasu -
Przez Qrdello · Opublikowano
Znaczy, ja nie wiem czy niewielką. Średnio RTX jest wyraźnie poza granicą 60 klatek, 9070XT jest na tej granicy. Wystarczy syfek w systemie i już nie mamy pełnej płynności. A to wszystko w rasterze. Bo jak się RT odpala to się różnica pojawia na korzyść RTX. I tak, 5080 jest za drogi. 9070XT za 3k się bardzo opłaca. Ale, to nie jest rywal wydajnościowy do 9070XT. Dlatego, że AMD olało ten segment i nie wypuściło nic co mogłoby rywalizować wydajnością z 5080. No i dlss4 wciąż wygląda lepiej niż fsr4. -
Przez LeBomB · Opublikowano
@Doamdor ale w Niemczech cena ta jest wliczona w ceny produktów, po których opakowania muszą trafić do tych worków/pojemników, bo odpowiedzialność opłat za odbiór i recykling odpadów zrzucono na wprowadzających opakowanie na rynek, czyli producentów, importerów i dystrybutorów produktów. -
Przez Kadajo · Opublikowano
U mnie tez rozrywało klatki bez Vsynca wiec nie zawsze Gsync taki super. Z drugiej strony testowałem tylko na G-SYNC Compatible wiec może tutaj był powód.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi