DEI, LGBT i poprawnosc polityczna w grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SylwesterI. · Opublikowano
No nie no village mi się zbugował. Spadłem do złomowni w fabryce mam wejść do góry pomiędzy stertami złomu i w pewnym momencie nie chce się postać, wspinać, droga na pewno dobra, bo sprawdzałem na filmiku z YT -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Jeśli kogoś stać to jego decyzja jego wybór, nic nam do tego. -
Przez zdunzdun · Opublikowano
@NotQuite Rok temu byłem w kilku miejscach, żeby ogarnąć jeden temat i jak wracałem od czwartego, czy tam piątego to się zalałamałem. Ceny to jedno, ale niechęć do w ogóle wykonania jakiejkolwiek roboty to kolejna sprawa. Jeden mi w końcu szczerze powiedział, że teraz to każdy najchętniej ogarniałby szybkie tematy. Ma być szybko, bardzo grubo i kosztownie, ale wtedy to auta od handlarzy. Mają "podpisane" umowy z handlarzami i ci mają totalne pierwszeństwo. Gruz z zachodu na sprzedaż musi być zrobiony, a reszta tematów schodzi na drugi, trzeci plan. To się bardziej opłaca. Niechęć do zrobienia dość łatwiej roboty mnie zdziwiła. Na sześciu raptem jeden się zgodził wykonać robotę (z bardzo długim czasem oczekiwania) ale od razu zaznaczył, że się nie będzie z tym pieścił i zrobi to po swojemu (byle jak, na sztukę). Dopiero u gościa, który ogarnia głównie zabytkowe motocykle udało mi się rzeczowo porozmawiać i robotę przyjął. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Miałem dwa monitory z gsync compatible ale z certyfikatem, więc teoretycznie freesync w monitorze był jak gsync, a ten AOC co mam to niestety nie jest podpisany i nie ma certyfikatu ale póki co nic nie rozrywa, też działa tak jak tamte które miały cert. Tak piszę ten monitor nie jest niby wspierany ale żadnego tearingu nie ma.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi