Gracze nie potrafią krytykować merytorycznie - mówi twórca Fallouta
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ty nawet nie wiesz dlaczego jest na stock wiec po co sie deklu udzielasz?? Nikt nie testuje w warzone trzeba samemu sprawdzic. -
Przez wallec · Opublikowano
Obejrzyj testy premierowe, zamawiaj sprzęt na premierę, idź do sklepu przed otwarciem, godzinie od otwarcia sklepu wklejaj zdjęcia z montażu, trzy godziny po montażu wklejaj screeny z oc, dwa(?) dni po kupnie chwal się jaką to się cudowna sztuka wylosowała: a wszystko to, po to, że jak się okazało, że w temacie nie ma kolegów do plusowania, to odkręcamy cały overclock i narzekamy jak to procesor nie może wykarmić gpu -
Przez Reddzik · Opublikowano
Ogólnie przez rozwijanie skilli rozwija się pasywki, którymi poszerzamy możliwości głównych skilli. Skille w socketach ze specjalnych broni, to co innego. Mamy też skille z elementami- czerwone drzewko. Ja póki co nie mam odkrytego żadnego tego typu skilla. Tu trzeba odkrywać otchłań. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
System tu nic nie zmienia To jest ulomna wydajnosc L3 tego procka Nic to nie zmieni nadalten proc bedzie gownem Nie chce nawet widziec jaki bylby fps na tym kapciu 245 intela Spokojnie grac sie da , fps jest "grywalny" dla mnie, co nie zmienia faktu, ze ten proc to kapec i tak Ja nie zachwalam czegos tylko dlatego ze cos mam tylko mowie jak jest
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi