maras2574 914 Opublikowano Piątek o 15:32 Opublikowano Piątek o 15:32 5 godzin temu, dannykay napisał(a): Jakoś jestem zniesmaczony tym sezonem. Głównie przez zagrywki McLarena wobec Piastriego. Zgadzam się z Tobą Ale najgorsze chyba przed nami.....coś mi się wydaje, że Oscar dostanie zadanie od grubego żeby sidowi przeszkadzał, żeby synuś tytuł zdobył
Gret 579 Opublikowano Piątek o 15:39 Opublikowano Piątek o 15:39 no zobaczymy co zrobi mercedes jak będą mieli najlepszy silnik czy pozwolą zespołowi klienckiemu fikać
wallec 875 Opublikowano Piątek o 17:33 Opublikowano Piątek o 17:33 Niby Sergio Perez A jednak Carlos Sainz 2
huudyy 2 929 Opublikowano Sobota o 15:22 Opublikowano Sobota o 15:22 Max dowiózł, mamy jeszcze 24h na złudzenia 1 1
Gret 579 Opublikowano Sobota o 15:24 Opublikowano Sobota o 15:24 1 minutę temu, huudyy napisał(a): Max dowiózł, mamy jeszcze 24h na złudzenia mam nadzieję że się coś "jutro odwali" niech wygra Max albo Piastrii, wygra WDC a nie wyścig jutro. 1
huudyy 2 929 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Niby człowiek wiedział, ale i tak się łudził 1
dannykay 660 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu Spokojnie, jeszcze inspekcja bolida 2
Rekomendowane odpowiedzi