maras2574 1 051 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) 9 godzin temu, Arczevski napisał(a): Jechało jechało i przestało, wesoło w tym Astonie Fazy zabrakło ? 9 godzin temu, Gret napisał(a): Fajna ta nowa F1 5s do 100 Sami się zaorają !!! Jak tak ma wyglądać królowa motorsportu, to ja podziękuję Co do testów, to oczym pisałem na poprzedniej stronie: Edytowane 19 Lutego przez maras2574
Pentium D 1 626 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 33 minuty temu, maras2574 napisał(a): Fazy zabrakło ? Ktoś włączył czajnik. 1
MadDog 385 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Lubię zmiany przepisów bo zespoły wpadają na różne ciekawe pomysły https://www.youtube.com/watch?v=U_eM9jBHdxI 1
Gret 817 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego No ciekawe rozwiązanie. Tylko martwi ze przetestowali to na 5 kółkach i później 3 godziny zmieniali na stara wersję
maras2574 1 051 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Coraz mniej czystej jazdy, a więcej grzebania w zarządzaniu prądem i elektroniką Bolidy stają się coraz bardziej skomplikowane, i mówią o tym sami kierowcy. F1 powoli się kończy, taka prawda. Jak to powiedział Verstappen, "Formuła E na sterydach" !!! Mi się to nie podoba !!! Do tego ten dźwięk !!! Co to ma być ?!?! Do dzisiaj mam w uszach V8 i Kubicę na Torze Poznań, ciary ... Edytowane 19 Lutego przez maras2574
dannykay 787 Opublikowano 20 Lutego Autor Opublikowano 20 Lutego Na żywo lepiej brzmi F2 niż F1 Przynajmniej tak było 2 i 3 lata temu
maras2574 1 051 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego W dniu 20.02.2026 o 07:13, dannykay napisał(a): Na żywo lepiej brzmi F2 niż F1 Dokładnie
maras2574 1 051 Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego (edytowane) W dniu 19.02.2026 o 13:01, Arczevski napisał(a): Kupiłem, leży i czeka na swoją kolej. Tak jak u mnie Edytowane 22 Lutego przez maras2574 1
dannykay 787 Opublikowano wczoraj o 06:44 Autor Opublikowano wczoraj o 06:44 Wsiadamy do hypetrainu Ferrari? Mam mieszane uczucia co do tego sezonu. Z jednej strony te 2 czy 3 sekundy na okrążeniu są raczej nie do wychwycenia podczas oglądania w TV. Z drugiej idiotyzmy typu: ładowanie w zakrętach, odpuszczanie w połowie prostych totalnie kłócą się z ideą F1 jako królowej motorsportu. Chcę zobaczyć jak będzie wyglądać ściganie. Imo cała ta elektryfikacja i limity odzyskiwania, to kolejne pole do nadużyć i sterowania mistrzostwami.
Gret 817 Opublikowano wczoraj o 07:00 Opublikowano wczoraj o 07:00 Ja bym chciał walkę 3 zespołów + Maxa. Najlepiej na każdym torze inne auto ma przewagę. No i liczę na atomowe starty Ferrari.
dannykay 787 Opublikowano wczoraj o 09:47 Autor Opublikowano wczoraj o 09:47 Może Isaac to jakoś dźwignie i Max nie będzie musiał sam ciągnąć tego pi%$%lnika Zaraz się okaże, że lepsze ściganie będzie w GT3, bo tam ciśniesz ile wlezie. Trochę żałuję, że przespałem erę prototypów w DTM.
Arczevski 195 Opublikowano wczoraj o 12:19 Opublikowano wczoraj o 12:19 5 godzin temu, dannykay napisał(a): Wsiadamy do hypetrainu Ferrari? Ale tak całkiem poważnie to czekam i jestem zdania że to może być całkiem spoko sezon pod kątem ilości akcji na torze (no i awarii, jak to każda nowa specyfikacja na starcie ). 1
dannykay 787 Opublikowano wczoraj o 12:22 Autor Opublikowano wczoraj o 12:22 (edytowane) Chłopy z Astona jadą do Australii jak za karę Przyjmuję zakłady na pierwszy wybuch silnika i mój głos na: AUDI W Astonie nie wybuchnie silnik, tylko będą okropnie wolni, a potem skrzynia biegów się rozpadnie Edytowane wczoraj o 12:24 przez dannykay
Gret 817 Opublikowano wczoraj o 12:26 Opublikowano wczoraj o 12:26 Aston podobno jedzie sobie zrobić kółko instalacyjne i do garażu. 1
Arczevski 195 Opublikowano wczoraj o 12:26 Opublikowano wczoraj o 12:26 (edytowane) Ciekawe czy przejadą cały dystans czy tylko minimum, do pitu i można się pakować. Edit: W sumie jaki pełny dystans, ta honda to jebnie prędzej czy później Edytowane wczoraj o 12:27 przez Arczevski
Tomasz Niechaj 64 Opublikowano wczoraj o 12:28 Opublikowano wczoraj o 12:28 Prawdopodobny problem układu napędowego Hondy:
KaniaPC 22 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu W dniu 2.03.2026 o 13:26, Gret napisał(a): Aston podobno jedzie sobie zrobić kółko instalacyjne i do garażu. Czy przypadkiem nie ma jakiegoś minimalnego dystansu, który muszą przejechać? Przecież nikt nie uwierzy, że na pierwszym kółku dwa auta padły
Gret 817 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, KaniaPC napisał(a): Czy przypadkiem nie ma jakiegoś minimalnego dystansu, który muszą przejechać? Przecież nikt nie uwierzy, że na pierwszym kółku dwa auta padły Ale ze w regulaminie i kara? Raczej nie ma.
KaniaPC 22 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, Gret napisał(a): Ale ze w regulaminie i kara? Raczej nie ma. O ile mi wiadomo, to muszą pojawić się na polach startowych i raczej bez powodu tak po prostu nie mogą sobie zjechać. Pamiętasz jak była akcja z dżordżem i wycofaniem Robercika? Musieli ściemniać że miał awarię i dlatego wycofali auto POLAKA.
Rekomendowane odpowiedzi