lesiu155 136 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, huudyy napisał(a): W RB miał chociaż iluzoryczne szanse na tytuł, a tak strzelił sobie w kolano i skończył niepyszny swoją karierę. W życiu masz wyniki albo wymówki ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak ktoś ogląda F1, to nie kibicuje wolontariuszowi z mopsu, tylko kierowcy którego jedynym zadaniem jest wygrać. Co jak co ale talentu Maxowi nikt nie jest w stanie odmówić - to co pokazał w Brazylii powinno zapisać się w kanonie legend tego sportu Słowo klucz - iluzoryczne. Przecież papcio verstappen nie pozwoliłby na to. A bycie drugim w zespole mając talent (bo powiedzmy sobie szczerze, DR to nie Lance Stroll czy ten mazipienka czy jak mu tam) za młokosem, który ma plecy po prostu jest co najmniej frustrujące. A przeszedł przecież do Renault, fabrycznego teamu z bogatą historią i to wcale nie tak odległą. Ruch teoretycznie dobry, nikt nie mógł przewidzieć kondycji zespołu z góry... Maxowi talentu nie odmawiam. Po prostu nie lubię go. A co do wytłuszczonej części - znaczy się, bycie chorągiewą jest ok? Edytowane 16 Stycznia przez lesiu155
huudyy 2 837 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) 9 minut temu, lesiu155 napisał(a): Słowo klucz - iluzoryczne No miał iluzoryczne i przeszedł do teamu, gdzie nie miał absolutnie żadnych szans XD Z dwojga złego wolałbym pierwsza opcje. 9 minut temu, lesiu155 napisał(a): co do wytłuszczonej części - znaczy się, bycie chorągiewą jest ok? Jaka chorągiewka? Napisałem, że kibice oczekują po prostu wyników, to nie konkurs na bycie miłym tylko szybkim. Nigdzie nie pisałem, żeby kibicować tylko najlepszym. Edytowane 16 Stycznia przez huudyy 1
dannykay 620 Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Myślę, że trochę za dużo brytyjskiej propagandy wjechało Lesiu Pisanie o Maxie, że ma plecy… Daniel sam sobie jest winien. Zamiast siedzieć w topowym zespole jak robił to np Rosberg, to szukał dziury w dupie u Renault, które miało kiepskie silniki i cymbałów w zarządzie. Myślę, że $$ zdecydowały i tego nie osądzajmy. Edytowane 16 Stycznia przez dannykay 2
maras2574 890 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 3 godziny temu, lesiu155 napisał(a): Schumi był kawałem uja? Chyba nie Jak to nie ?! 2 godziny temu, Tomek1623 napisał(a): nie to co ostatnie 2 lata na via. To był jakościowy DRAMAT !!!
lesiu155 136 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 33 minuty temu, dannykay napisał(a): Myślę, że trochę za dużo brytyjskiej propagandy wjechało Lesiu Pisanie o Maxie, że ma plecy… Zasadniczno żadnych informacji nie śledzę w tej dziedzinie. Po prostu jest to zaskakujące, że wskakuje Ci młody z tatusiem na 1 w zespole, odsuwając starszego wiekiem i doświadczeniem kierowcę, który ma potencjał na mistrzostwo. To jak to wyjaśnić? No bo wg mojej wiedzy nie był pay-driverem...
dannykay 620 Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia Może dlatego, że na przykład (wiadomo, że w sprzyjających okolicznościach) wygrał w Hiszpanii w 2016? Nie popuścił w majty jak to potrafi np. Hulkenberg, albo gorącogłowy i płaczliwy Russel. Dowiózł zwycięstwo w wieku 18 lat. 1 1
huudyy 2 837 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 19 minut temu, lesiu155 napisał(a): jak to wyjaśnić? No bo wg mojej wiedzy nie był pay-driverem Wynikami XD zamiast spruć się o Strolla czy Goatifiego, to ty się czepiasz czterokrotnego WDC XD
lesiu155 136 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Ale po co się pruć o nich? Sami z siebie robią pośmiewisko, nie kopie się leżącego
maras2574 890 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Prawdą jednak jest to, że RB to chyba jedyny zespół w stawce, gdzie ludzi traktuje się jak śmieci ! Tak było między innymi z Markiem Webberem, kiedy z ich akademii przyszedł ówczesny faworyzowany pupil Vettel. Zero szacunku, dla jakby nie było, znakomitego kierowcy jakim był Mark. A jak widzę pirata (H.Marko), to mi się nóż w kieszeni otwiera !
Arczevski 137 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Bywa to czasami denerwujące, ale Max wie jak wykorzystywać przepisy na swoją korzyść, jak np. z wywożeniem Lando bodajże w T1 w GP USA, czy wiele innych przypadków. Ale poza tym, jest po prostu dzikiem i myślę, że mając kombo Maxa i Mercedesa z lat 2014-2020, to dopiero mielibyśmy nudy w F1 i totalne dominando. A z tego co się czyta gdzieś, to poza torem jest w całkiem spoko gościem. A że jego stary jest durny? Bezdyskusyjnie 3
Gret 554 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia zapraszam do zabawy https://www.cyrkf1.pl/konkurs-szklana-kula-f1-2025/ 1
Arczevski 137 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Hahah, miałem wklejać też zdjęcie Lewisa z testów. Dziwny ten czerwony Mercedes
dannykay 620 Opublikowano 22 Stycznia Autor Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) Uj z tym. Ja tam bardzo bym chciał, żeby w tym sezonie zlał po dupie największego płaczka w stawce, czyli Jerzego Russela. A czy będzie majster czy nie, czy pokona Leclerca czy nie. To już tematy drugorzędne Edytowane 22 Stycznia przez dannykay 2 1
maras2574 890 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego W dniu 22.01.2025 o 15:37, dannykay napisał(a): Jerzego Russela Nie trawię gościa 1 1
Arczevski 137 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Śledzicie dzisiejsze testy? Chyba największą zagadką będzie tempo Hamiltona vs Leclerc. W pierwszej części było całkiem spoko.
Gret 554 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego ja coś tam dziś pooglądałem, co do tempa to się chyba na tą chwilę nie ma co wypowiadać
Arczevski 137 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego To jak co roku, czasy i tempo liczą się w zależności czy nasz faworyt ma dobry czas czy nie
dannykay 620 Opublikowano 27 Lutego Autor Opublikowano 27 Lutego Nic nie pobije testów Mercedesa W11, kiedy od razu było widać, że bolid idzie jak po sznurku. Zero korekt, zero walki i od pierwszych okrążeń pełen ogień.
Gret 554 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Po treningach dalej nic nie wiadomo Strasznie jestem ciekaw jutrzejszych kwalifikacji jak wszyscy odkręcą. No i stawiam że PP wyszarpie Leclerc ale będzie bardzo ciasno z McLarenami. 1
Arczevski 137 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Oby było trochę walki o PP, a nie że McLaren odkręci i reszta w tyle. Chociaż pogoda na niedzielę z tego co widziałem ma być deszczowa, to wtedy pewnie Max easy win 1
dannykay 620 Opublikowano 14 Marca Autor Opublikowano 14 Marca Pytanie jak tak mental u Norrisa, bo gadać to sobie może, ale żeby się nie okazało, że go Piastri porobi 2
blabla123 837 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca W dniu 16.01.2025 o 12:02, huudyy napisał(a): Daniel sobie zabrał szanse na tytuł na własne życzenie @dannykay moja baba się tylko puka w głowę W poprzednim sezonie Lando w zasadzie też. Nie tylko przez błędy zespołu. Był zbyt miękki. Oglądałem w weekend "Drive to Survive" i tam dobrze w którymś odcinku go podsumowali, że jeśli chce zawalczyć o mistrzostwo to musi być agresywny, bo tylko tak wyrwie tytuł mistrza świata. W sumie najbardziej mi w tym sezonie szkoda Sainza. 1
Rekomendowane odpowiedzi