Smartfonowa blabla
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
Nie ma sensu czekać na coś, co nawet nie zostało zapowiedziane. Najtańszy sensowny model https://www.x-kom.pl/p/1352126-karta-graficzna-nvidia-inno3d-geforce-rtx-5080-ichill-x3-v2-16gb-gddr7-dlss4.html -
Przez Reddzik · Opublikowano
Według mnie gierka pod pve z coop wydaje się być idealna, dasz radę solo a jak nie to coopa na jakiegoś trudniejszego przeciwnika. Przy tym szukaniu gratów, robieniu zadań, to całe PVP tylko przeszkadza, nie ma nic gorszego jak strzelanie w plecy albo podczas lootowania. Śmierć od bota/ARCa i strata całego wyposażenia jest ok, ba nawet friendly fire, ta cała rozgrywka wydaje się być w porządku poza tym PVP, żebym ja jeszcze chciał to nie ma sprawy, ale nie tak jak to opisujecie. Czasem to jest nagminne. Zależy od graczy, czy są znudzeni czy nie. Aktualnie też można być znudzonym i dlatego niektórzy uprzykrzają innym grę, bo myślą, że takie strzelanie daje komuś frajdę -
Przez babayaga · Opublikowano
Przecież ta gra by się w 2 tygodnie znudziła jakby było tylko pve. Straciła by pewną głębię. To obecność innych graczy dodaje grze bardzo dużo nieprzewidywalności, losowości zachowania, możliwa wrogość zdecydowanie pobudza emocje. Bez pvp progres byłby sporo szybszy. Biegało by się po mapie sprawniej, szybciej bo zagrożenie sporo mniejsze. Nawet jakby oddzielić pve od pvp. To ci znudzeni pve, na pvp i tak by nie przeszli. Liczba graczy po miesiącu na pewno by spadła, a tymczasem miesiąc po premierze i dalej ilość graczy utrzymuje się z premierowego weekendu, ba nawet jest jeszcze więcej. -
Przez AudRob · Opublikowano
Ja tylko myślę o zmianie jak się okazja trafi dobra a bywa różnie przy normalnych cenach na bank nic nie będę zmieniał. A co ci do tego o czym ja myślę pytałem ciebie o zdanie? Moja kasa i robię z nią co chcę i sam się
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi