Smartfonowa blabla
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
Ja przez was robię drugie podejście do EX33 W sumie poprzednio zaniechałem głównie przez to, że pierwszy 9070xt się wywalał na tej grze. -
Przez lukadd · Opublikowano
Chodzi mi, że ilość upaleń tych złącz jest naprawdę marginalna, upalenia procków AM5, a szczególnie 9800x3d uchodzą za marginalne, ale faktycznie się zdarzają nawet u nas na forumie. A złącza nowego jeszcze nikt nie upalił od czasów pclaba i rtx 3090Ti. Za to były upalone 8pin na pclabie. Prawdopodobnie przez customowe kabelki Więc jednak prawidłowe podłączenie i to dociśnięcie wtyczki może mieć coś do rzeczy, jak ktoś wrzuci pająka i dogniecie szybą na chama bo się nie mieści w budzie np. -
Przez SebastianFM · Opublikowano
@Pentium D, ten wbudowany to się nie nadaje do testowania, za słabo ciśnie. W wymagającym miejscu testowym samo obniżenie tRFC i zwiększenie tREFI, w porównaniu z wartościami ustawianymi domyślnie przy XMP, daje nawet 10% wydajności. Sprawdzaj, którą podał @tomcug. -
Przez galakty · Opublikowano
JA o silniku a Ty o kołach Tam jest przekładnia która działa do 30 km/h, sam silnik nie ma tylu niutów. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Szefie, a mogę chcieć sobie go przetestować i możliwe że zastosować w komputerze w którym mam inny model GPU czy nie mogę ?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi