Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Stjepan napisał(a):

Jeżeli 6090 będzie 3nm, to na 7090 lub 8090 liczę na 1nm i 256GB GDDR7X 48Gbs. :E 

Mówisz że przeczekamy kolejną generację? tym czasem moja 3060 przy premierze 6xxx :E :

let-me-die-sad.gif

Edytowane przez Brolly
  • Like 1
  • Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano
Teraz, Kadajo napisał(a):

W którymś momencie Nvdia zacznie sprzedawać sam generator na abonament nie będzie ważne już nawet, jaka masz kartę :smiech:

A myślisz że dlaczego mają plan na FG dla 3xxx? :D

4 minuty temu, Joloxx9 napisał(a):

Jak oni sypna 16x MFG to z 6050 zrobią 5090 🤣

Jaki mnożnik klatek taki mnożnik ceny :wariat:

• Haha 3
Opublikowano
34 minuty temu, Brolly napisał(a):

Mówisz że przeczekamy kolejną generację? tym czasem moja 3060 przy premierze 6xxx :E :

let-me-die-sad.gif

Brolly ja też ledwo pykam na 8GB karcie 3060ti i na pewno nie będę czekał na serię 6xxx, tylko pójdę w 5060ti 16GB. Obecnie w sterownikach nvidii już jest zaimplementowany NVIDIA Smooth Motion, który bez uruchamiania generatora klatek daje kopa w grach w serii 5xxx. Do tego dochodzi DLSS + MFG. MFG, tylko jak będzie trzeba zapchać klatki do minimum 60 FPS :P Ale 16GB musi wystarczyć do 1440p przy 5060ti 16GB i tak pozostać do wyjścia serii 6xxx, gdzie przekonamy się ile karty dostaną na wydajności i ile pamięci Vram przybędzie, bo trąbią, że będzie tej pamięci więcej w serii 6xxx :uklony:

7 minut temu, lukadd napisał(a):

Szybko wam się znudził ten Blackwell 8:E

Przynajmniej tam w temacie mniej spamu jest  ;D

Opublikowano

@Brolly Gram w 1440p np. w Wiedźmina 3, Horizon Forbiden West, a jak się da, to nawet w 2160p np. w Fishingplanet, Borderlands 3, lub nieco starsze produkcje, które nie zjadają pod korek Vramu i można przynajmniej w 60 fps-ach popykać :cool:

Opublikowano
10 minut temu, leven napisał(a):

@Brolly Gram w 1440p np. w Wiedźmina 3, Horizon Forbiden West, a jak się da, to nawet w 2160p np. w Fishingplanet, Borderlands 3, lub nieco starsze produkcje, które nie zjadają pod korek Vramu i można przynajmniej w 60 fps-ach popykać :cool:

Ja niestety jestem team suwaki w prawo :E 

• Haha 1
  • Mar_s zablokował(a) ten temat
  • Zhao odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...