Ciekawostki motoryzacyjne KiloKusha
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Jeżeli PNY/Inno3d 5070ti to dla Ciebie woda po pierogach, to 4070S TUF to pewnie woda po brudnych stopach. Bądźmy konsekwentni. Miałeś ją skończyć na ostatnim poście 1 strony ale jakoś Ci nie wychodzi bo usilnie chcesz mieć ostatnie zdanie. A odpisywałem Ci abyś się odczepił i nawet życzyłem miłego wieczoru. Nie, jednak musiałeś iść dalej. Siedzisz na podstawce, która ma 10 lat i na sprzęcie, który nieraz ma niewiele mniej ale wchodzisz w rolę ekskluzywnego krytyka premium wyznaczając co jest zupką, a co wodą po pierogach. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Dobrze że @Phoenix.nie zakłada tematu przy każdej zmianie CPU i GPU bo by serwera brakło -
Przez AudRob · Opublikowano
Ten znowu o Bieszczadach co ludzi by chciał tam wysyłać 🤣 Nie lubię Bieszczad wolę w okolice Lublina wyjeżdżać mam tam dużo znajomych😊 Ale się nie chwali niczym tak jak ty. Wyraził swoją opinie do której ma prawo. 😊 Nie każdy jest narcyzem Nie bierz do głowy niektórzy inaczej nie potrafią👍 O monitorze miesiącami ciągnął temat teraz będzie o karcie bredził pół roku. -
Przez Wu70 · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/xbox-founder-new-ceos-job-is-palliative-care-as-xbox-gets-sunsetted-after-leadership-shakeup Nic dodać, nic ująć. Właśnie tak należy odczytywać takie zmiany a nie kierować się wiarą w listy powitalne. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Sidr Halo, For all mankind, Murderbot, Monarch legacy of monsters, animowane Star Wars Opowieści z imperium, opowieści jedi, bad bath. Sandman, Picard.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi