JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września Nie wiem, czy było, ale Kiszak, też zmieszał z gównem grę.
Crew 900 996 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września (edytowane) Bo to jest g*wno za 330 zł. Co tu więcej pisać? Nic nie broni tego czegoś. Edytowane 28 Września przez Crew 900
DITMD 787 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września 23 minuty temu, Vulc napisał(a): Za każdym razem jak patrzę na te hitstopy, to zastanawiam się czemu ma to służyć. Już mocno drętwą walkę dodatkowo spowalnia. Lubię SH, ale kurdę, im więcej oglądam materiałów, tym bardziej przekonuje się, żeby ten tytuł całkiem zignorować. Jedyne czego szkoda to historia, jeśli wierzyć obiegowej opinii. Wystarczyło usunąć hitstop, dać impakt uderzeń, i byłoby spoko, dziwna decyzja. Mod na Nexusie to usuwa, ale brakuje reakcji przeciwników na hity, plus podczas kontrataku występuje efekt slow motion u przeciwników.
aureumchaos 440 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września (edytowane) No to zacząłem drugi run (i na pewno ostatni na dłużej), tragedii nie ma. Po pierwsze jak chce się pominąć cut scenkę to gra ostrzega przed tymi których sie jeszcze nie widziało czyli różnią się od pierwszego przebiegu, a po drugie jednak da się ominąć sporo bo cześć rzeczy już mamy i np przez 1 labirynt można polecieć dosłownie w 1 minute. Po zaglądałem tam i w sumie nic nie było, żeby explorowac od nowa. Jestem już przed powrotem do rezydencji z zaliczonym questem sacred sword i nie wziąłem ani jednej piguły. Mam nadzieję, ze samą rezydencje też skrócą... We will see... PS. Podziwiam Was, że chce Wam się oglądać wypociny po 30 minut influencerow na YT... Ja nigdy nie dam rady czegoś takiego oglądać... Juz bym wolał 7 runow SHF zrobić ... Moze wiek już nie te żeby słuchać innych jak grają.... Edytowane 28 Września przez aureumchaos 2
userKAMIL 856 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września Nie wiem czy zbliżam się do końca ale gęsto się zrobiło... 1
aureumchaos 440 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września Ja tez kilka razy za pierwszym razem myślałem, że koniec xD. Ale już nie dużo Ci zostało.
Crew 900 996 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września 20 minut temu, aureumchaos napisał(a): No to zacząłem drugi run (i na pewno ostatni na dłużej), tragedii nie ma. Po pierwsze jak chce się pominąć cut scenkę to gra ostrzega przed tymi których sie jeszcze nie widziało czyli różnią się od pierwszego przebiegu, a po drugie jednak da się ominąć sporo bo cześć rzeczy już mamy i np przez 1 labirynt można polecieć dosłownie w 1 minute. Po zaglądałem tam i w sumie nic nie było, żeby explorowac od nowa. Jestem już przed powrotem do rezydencji z zaliczonym questem sacred sword i nie wziąłem ani jednej piguły. Mam nadzieję, ze samą rezydencje też skrócą... We will see... PS. Podziwiam Was, że chce Wam się oglądać wypociny po 30 minut influencerow na YT... Ja nigdy nie dam rady czegoś takiego oglądać... Juz bym wolał 7 runow SHF zrobić ... Moze wiek już nie te żeby słuchać innych jak grają.... To idź przejdź 7 razy borderlands 4 1
DITMD 787 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września 15 minut temu, aureumchaos napisał(a): No to zacząłem drugi run (i na pewno ostatni na dłużej), tragedii nie ma. Po pierwsze jak chce się pominąć cut scenkę to gra ostrzega przed tymi których sie jeszcze nie widziało czyli różnią się od pierwszego przebiegu, a po drugie jednak da się ominąć sporo bo cześć rzeczy już mamy i np przez 1 labirynt można polecieć dosłownie w 1 minute. Po zaglądałem tam i w sumie nic nie było, żeby explorowac od nowa. Jestem już przed powrotem do rezydencji z zaliczonym questem sacred sword i nie wziąłem ani jednej piguły. Mam nadzieję, ze samą rezydencje też skrócą... We will see... PS. Podziwiam Was, że chce Wam się oglądać wypociny po 30 minut influencerow na YT... Ja nigdy nie dam rady czegoś takiego oglądać... Juz bym wolał 7 runow SHF zrobić ... Moze wiek już nie te żeby słuchać innych jak grają.... Też robię drugi run na wymagającym i świetnie się bawię. Rytuały również są zaliczone, więc nie trzeba ich robić. My tę grę splatynujemy, a ludzie na forum nadal będą siedzieć i debatować, kupić czy nie, zagrać czy olać Moby padają po 1–2 ciosach. A będzie jeszcze lepiej, bo można odblokować więcej omamori. Ten przedmiot który tak chętnie używamy podczas gry jest wpleciony do fabuły, i mam trochę rezerwę do niego po zobaczeniu pierwszego zakończenia. 2
aureumchaos 440 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września 3 minuty temu, Crew 900 napisał(a): To idź przejdź 7 razy borderlands 4 Borderlands to nie moja bajka 2 minuty temu, DITMD napisał(a): Też robię drugi run na wymagającym i świetnie się bawię. Rytuały również są zaliczone, więc nie trzeba ich robić. My tę grę splatynujemy, a ludzie na forum nadal będą siedzieć i debatować, kupić czy nie, zagrać czy olać Moby padają po 1–2 ciosach. A będzie jeszcze lepiej, bo można odblokować więcej omamori. Ten przedmiot który tak chętnie używamy podczas gry jest wpleciony do fabuły, i mam trochę rezerwę do niego po zobaczeniu pierwszego zakończenia. No łapa daje raee i później jak strzała się leci już. Tylko gdybym nie zerknął do solucji co trzeba zrobić w dany endingu to bym musiał robić trzeci drugi run
Crew 900 996 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września (edytowane) też bym nie narzekał jakbym jechał na piracie za darmo. Edytowane 28 Września przez Crew 900
DITMD 787 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września Nikt tu nie gra na piracie, większość z nas ma Deluxe Edition, ale to szczegół. Jedyny element, który mi nie przypadł do gustu, to mechanika walki, do której już się przyzwyczaiłem, i nie razi mnie to aż tak w oczy jak to było podczas pierwszego przejścia.
aureumchaos 440 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września 28 minut temu, Crew 900 napisał(a): też bym nie narzekał jakbym jechał na piracie za darmo. Przecież ja mam deluxa na Steam 10 minut temu, DITMD napisał(a): Nikt tu nie gra na piracie, większość z nas ma Deluxe Edition, ale to szczegół. Jedyny element, który mi nie przypadł do gustu, to mechanika walki, do której już się przyzwyczaiłem, i nie razi mnie to aż tak w oczy jak to było podczas pierwszego przejścia. Cut scenki z ufo miałeś? Który koniec robisz?
Crew 900 996 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września (edytowane) Nie macie. Jedziecie na piracie za darmo. To jest wasza wersja deluxe: Edytowane 28 Września przez Crew 900 3
Necronom 431 Opublikowano 28 Września Autor Opublikowano 28 Września Godzinę temu, aureumchaos napisał(a): PS. Podziwiam Was, że chce Wam się oglądać wypociny po 30 minut influencerow na YT... Ja nigdy nie dam rady czegoś takiego oglądać... Juz bym wolał 7 runow SHF zrobić ... Moze wiek już nie te żeby słuchać innych jak grają.... Wolę obejrzeć taki filmik, niż to kupić i po iluś godzinach przekonać jaka jest tego "jakość" i porzucić Ja już to co miałem zobaczyć widziałem i wystarczy, żeby nie grać Ot tyle.
Qrdello 826 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września Godzinę temu, userKAMIL napisał(a): Nie wiem czy zbliżam się do końca ale gęsto się zrobiło... chyba stan ubioru protagonistki odzwierciedla progress w tej grze w NG+ biega się w bikini? 1
aureumchaos 440 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września 30 minut temu, Crew 900 napisał(a): Nie macie. Jedziecie na piracie za darmo. To jest wasza wersja deluxe: Nope... 2 1
userKAMIL 856 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września (edytowane) Teraz, aureumchaos napisał(a): Nope... Tylko czekałem…😅 Edytowane 28 Września przez userKAMIL 1
aureumchaos 440 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września 37 minut temu, DITMD napisał(a): NG+ teraz, jeszcze nie. No ja też ng+ ale który koniec chcesz zrobic bo to zależne od side questów... A ufo powinieneś mieć już w 2 przejściu jak ja. 1
Necronom 431 Opublikowano 28 Września Autor Opublikowano 28 Września 39 minut temu, Crew 900 napisał(a): Nie macie. Jedziecie na piracie za darmo. To jest wasza wersja deluxe: Pite było? Nie przesadzajmy, nie zarzucajmy bezpodstawnie komuś kradzieży
DITMD 787 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września (edytowane) @aureumchaosTeraz robię Fox’s Wedding. Edytowane 28 Września przez DITMD 1
Crew 900 996 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września (edytowane) Takiego uja mi to robi takie dowód. Wystarczyłoby podzielić się swoim profilem steam ale widać to za trudne. 5 minut temu, Necronom napisał(a): Pite było? Nie przesadzajmy, nie zarzucajmy bezpodstawnie komuś kradzieży Oczywiście, że jest pite w końcu weekend i tydzień wolny Edytowane 28 Września przez Crew 900 1
aureumchaos 440 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września 8 minut temu, DITMD napisał(a): @aureumchaosTeraz robię Fox’s Wedding. Ja The Fox Wets Its Tail. 1
Rekomendowane odpowiedzi