Lyman66 4 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 2 godziny temu, Necronom napisał(a): Nie znam kontekstu tej piosenki co wrzuciłeś z f, tzn. w jakim momencie to gra. Jednak Mary Elizabeth McGlynn dużo lepiej dla mnie. Jeden z przykładów. Aż mam gęsią skórkę jak słucham tego, seria SH ma tak cudowny soundtrack.
aureumchaos 440 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września (edytowane) Ja dotarelm znow do rezydencji na tej NG+ i tu nie ma na skroty, trzeba cala przejsc ale za to zagadki sa troche inne niz byly w pierwszym przejsciu. Edytowane 30 Września przez aureumchaos
Necronom 431 Opublikowano 30 Września Autor Opublikowano 30 Września Ten też się średnio polubił z cichą górką fy.
DITMD 787 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Gra jak każda inna, jednym się podoba, innym nie. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 3 godziny temu, aureumchaos napisał(a): Ja dotarelm znow do rezydencji na tej NG+ i tu nie ma na skroty, trzeba cala przejsc ale za to zagadki sa troche inne niz byly w pierwszym przejsciu. Inne są, bo zmieniłeś poziom trudności na wyższy czy zupełnie inne pod względem konstrukcji?
aureumchaos 440 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września (edytowane) 15 minut temu, Jaycob napisał(a): Inne są, bo zmieniłeś poziom trudności na wyższy czy zupełnie inne pod względem konstrukcji? Nie zmienialem trudnosci. Sa te same ale inne rzeczy trzeba zrobic... Np. na wadze ustawia sie inaczej ciezarki itp. 12 minut temu, ODIN85 napisał(a): Czy nowe? nowe sa side questy Edytowane 30 Września przez aureumchaos
Jaycob 1 934 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 3 godziny temu, Necronom napisał(a): Ten też się średnio polubił z cichą górką fy. 6:31 - Z tymi broniami przesadza. Ani razu nie byłem w sytuacji, żeby wszystkie mi się zużyły; zawsze znajdowałem kolejną i zastępowałem starą. Gra jest tak ustawiona, aby niczego nie brakowało. Do tego można je naprawiać, a są też perki zmniejszające tempo zużycia. 7:28 - To prawda: różnorodność przeciwników, jak na tak krótką grę, jest bardzo mała. To jednak nie tylko problem tej produkcji. Cronos też miał z tym problem, podobnie jak kilka innych tytułów. Jednak wraz z postępem zmienia się wygląd przeciwników, co jest fabularnie uzasadnione, a każdy z nich ma swoją symbolikę... No, ale oczywiście w kwestii gameplayu nic to nie zmienia. 10:48 - To już kłamstwo. Twierdzi, że nie wie, czym jest omamori i do czego służy. Ewidentnie nie zaglądał do dzienniczka w sekcji "Samouczek” (lol), bo czarno na białym jest napisane do czego służą. 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września On się męczył z Mr Freezem w Batmanie buildem pod zimno. Czego Ty oczekujesz Wąsacza też ładnie wypunktowali na Golu co za brednie dał do swojego materiału. Polecam komentarz autora recenzji w komentarzach. 2
DITMD 787 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września To nie jest ten dekiel który twierdził że żadnej hordy nie mógł znaleźć w Days Gone? 3
Jaycob 1 934 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 11 minut temu, ODIN85 napisał(a): On się męczył z Mr Freezem w Batmanie buildem pod zimno. Czego Ty oczekujesz Wąsacza też ładnie wypunktowali na Golu co za brednie dał do swojego materiału. Polecam komentarz autora recenzji w komentarzach. No dokładnie, on i ten wąsacz (lol) często kompletnie nie ogarniają mechanik ani jak gra działa, a i tak lecą z krytyką. Kiszak to już klasyk - przerushował kawałek, notatek nawet nie tknął, stękał na staminę, a w punkty Wiary ani jednego oczka nie wsadził... Redaktor z GOL-a go tam pięknie przeorał, aż miło było poczytać.
aureumchaos 440 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września i dla tego podziwiam, ze Wam się chce to oglądać... Wole pograć w tym czasie 2
Necronom 431 Opublikowano 30 Września Autor Opublikowano 30 Września Wszystko się sprowadza do tego, że to nie jest SH, ot co. Cała filozofia. Wiadomo dlaczego gra dostała ten tytuł. A to, że ma zagadki, potwory to nie jest przykład. Bo to ma ogólnie gatunek survival horroru.
aureumchaos 440 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 28 minut temu, ODIN85 napisał(a): Filmów,seriali,yt itp To ja wole jednak swoja prace
Ryszawy 401 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Odin pracuje dla "Reduty Dobrego Imienia", więc ten teges, uważajcie co piszecie ...
Jaycob 1 934 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września (edytowane) Nie zgadzam się. Dla mnie SH F to w 100% Silent Hill. Ma wszystko, co definiuje serię - mroczny klimat, psychologiczny horror, symboliczne potwory i lokacje, fabułę w stylu SH. Nawet Otherworld odzwierciedla traumę głównej bohaterki, a różnice w walce czy mechanikach? Dla mnie to po prostu ewolucja, a nie odejście od ducha serii. Jeśli fani będą blokować każdą zmianę, ta seria znowu umrze - Resident Evil wielokrotnie się zmieniał i ludzie to akceptowali. Silent Hill też musi iść do przodu, a nie wiecznie odgrzewać SH2.;) Ciekawy filmik: (oczywiście są spoilery) Edytowane 30 Września przez Jaycob 1
Necronom 431 Opublikowano 30 Września Autor Opublikowano 30 Września Już ci tłumaczyłem, że powiązania z RE są nietrafione. Otherworld ma jasne powiązania z konkretnym miejscem i to było założenie twórców. Zanim napiszesz, że SH3 dzieje się poza miastem i, że tam się pojawił Otherworld to wiedz, że: Spoiler Główna bohaterka jako wcielenie Alessy z pierwszej części dalej ma w sobie Goda i to on pod wpływem Claudii wpływał na jej rzeczywistość.
ODIN85 3 501 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Radia są,latarki nie ma ale jest miecz świetlny
Necronom 431 Opublikowano 30 Września Autor Opublikowano 30 Września No i SH2 nie jest żadną wiodącą częścią. Nie mam pojęcia czemu ludzie serię utożsamiają tak z dwójką. Cykl kultu obejmuje kilka części. Cała seria jest niemal wokół tego zbudowana. SH2 był jedynie małym odłamem w tym.
ODIN85 3 501 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Skoro jest tyle części a pierwszy zrobili reamake 2 to to najlepsza odsłona.
Rekomendowane odpowiedzi