giełda/ akcje itd
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez janek25 · Opublikowano
https://wiadomosci.wp.pl/mialo-byc-1-5-mld-zl-nie-ma-nawet-300-mln-katastrofalne-rozliczenie-czystego-powietrza-7249019842693440a -
Przez Wkt · Opublikowano
Cześć, chciałbym poprosić o pomoc w wyborze telefonu do 2000zł. Zależy mi na jakości zdjęć. -
Przez PepePanDziobak · Opublikowano
no i mam sie czuć gorszy że ma tylko 12gb vramu ?? 4070 też tyle miała. Mam wrażenie żę na forum jak nie masz 9070xt i 5080 to jesteś nikim bo wszystko jest be i fe bo ma 8 czy 12gb vram . Wole mieć szybsze gpu na szynie 192 niż 16gb vram i szynę 128 bit. do moich zastosowań 12gb jest idealne i za 2044zł . Cyber, stalker śmiga na max w 1440p . Życie nie polega tylko na ślęczeniu przed kompem i ogrywania każdego nowego tytułu , który tak na prawdę jest gniotem -
Przez Alek_M · Opublikowano
A co było powodem przesiadki na słabszy model i to z 12GB pamięci? 4070tiS jest sporo szybszy od 5070, chyba że kupiłeś wersję 5070 Ti. -
Przez TheMr. · Opublikowano
"Nie mam rakiet do Patriotów, to są strategiczne zapasy" Pół prawda, pół śmieszki. Produkcja rakiet jest czasochłonna, i kosztowna. Drony przechwytujące to będzie game-changer po dopracowaniu technologii, koszt marginalny w porównaniu do rakiet.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi