Skocz do zawartości

Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.

Ankieta dot. wyborów prezydenckich  

159 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakiego kandydata zamierzasz oddać swój głos w wyborach prezydenckich?

• Rafał Kazimierz TRZASKOWSKI (Koalicja Obywatelska)
      56
    • Karol Tadeusz NAWROCKI (bezpartyjny, z poparciem PiS)
      10
    • Sławomir Jerzy MENTZEN (Konfederacja / Nowa Nadzieja)
      25
    • Szymon Franciszek HOŁOWNIA (Trzecia Droga / PL2050, z poparciem PSL)
      9
    • Grzegorz Michał BRAUN (Konfederacja / Konfederacja Korony Polskiej)
      7
    • Magdalena Agnieszka BIEJAT (bezpartyjna, z poparciem Nowej Lewicy)
      5
    • Adrian Tadeusz ZANDBERG (Razem)
      18
    • Artur BARTOSZEWICZ (bezpartyjny)
      2
    • Marek Marian WOCH (Bezpartyjni Samorządowcy)
      0
    • Joanna SENYSZYN (bezpartyjna)
      0
    • Maciej MACIAK (Ruch Dobrobytu i Pokoju)
      3
    • Marek JAKUBIAK (Wolni Republikanie)
      1
    • Krzysztof Jakub STANOWSKI (bezpartyjny, z poparciem PiS (?) )
      6
    • Nie wiem jeszcze, na kogo zagłosuję...
      11
    • Nie wezmę udziału w wyborach (czyli masz gdzieś przyszłość tego kraju...)
      6
  2. 2. Na jakiego kandydata zamierzasz oddać swój głos w II turze wyborów prezydenckich?

• Rafał Kazimierz TRZASKOWSKI (Koalicja Obywatelska)
      21
    • Karol Tadeusz NAWROCKI (bezpartyjny, z poparciem PiS)
      8
    • Nie wezmę udziału w wyborach...
      3

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Poczekajmy na rozwój sytuacji. 

a co moze sie zmienic?  przeciez "...bo i tak bedzie dla Was lepiej, niewiele lepiej...ale...ale lepiej" :rotfl:

Opublikowano
Teraz, Element Wojny napisał(a):

Rozpuści? W 2023r. w parlamentarnych ponad 7%, w 2025r. w prezydenckich prawie 15%- jak dla mnie to jest dobra tendencja wzrostowa, świetny prognostyk na przyszłość. Wystarczy trzymać się tego, co się obiecuje swoim wyborcom, a nie sprzedawać swoich wyborców za jakieś obietnice. 

Raczej ten wzrost z 7 do 15, to nie strategia, tylko efekt spolecznego protestu wobec popis i nie znaczy to, ze konfa nagle stała sie siłą zdolna rzadzic. Batyr to produkt pisu, nie przypadek. Kazdy jego ruch jako prezydenta to bedzie parasol ochronny dla ludzi z obozu dudy, nie bez powodu nie krytykuje ziobry, sasina czy bylego krola orlenu.

Głos na Rafała, to nie akt ideologiczny, tylko strategiczne przeciwdziałanie dalszemu zawłaszczaniu panstwa przez aparat jaki stowrzyl pis. Jesli elektorat Mentzena marzy o realnym wpływie, to musi najpierw przerwac ciaglosc tej machiny, a dopiero potem budowac swoja siłe. Inaczej za 5 lat znow bedziecie sie cieszyc z 15%, tylko juz jako tło koalicji zjednoczonej prawicy 2.0, z konfa jako cichym wspolnikiem. 

• Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, voltq napisał(a):

Mam nie iść na wybory ale @Spl97 @Badalamann @Badalaman @VRman @GordonLameman itd robią tak dobra pozytywną kampanię dla Nawrockiego na tym forum że mogą mnie przez te pozostałe dni przekonać żebym jednak na niego oddał głos pomimo że ostatnio głosowałem na PiS w 2005 roku jak jeszcze wydawało się że to normalna partia z normalnymi ludźmi

Wiesz, Gordonowi jakiś miesiąc temu udała się ta sztuka nawet w stosunku do mnie, zagorzałego od lat sympatyka PO :) Jak mnie wyśmiał z innymi jaki to mam marny biznes, że mnie nie stać na te składki zdrowotne i w ogóle jak śmiem domagać się spełnienia obietnic wyborczych... :) Natomiast Gordon z tego co wiem nie jest w sztabie Trzaska. To osoba, która głosowała chyba na Lewicę. Chce zniszczyć PO-PiS, zresztą jak ty, więc sobie uświadomiłem, że trudno żebym przez to nie ratował Polski przed Nawrockim :) 

Jeszcze raz powtórzę - ten człowiek (oczywiście Nawrocki, a nie Gordon :) ) nie wzbudza we mnie krzty zaufania i sympatii, którą np. bardzo miałem na początku do Dudy mimo, że na niego nie głosowałem. Jeśli zostanie Prezydentem to będzie najgorszy Prezydent w historii - zobaczycie. Doszło do tego, że bardzo żałuję, że jednak Mentzen nie wszedł do tej II tury bo bym się tak bardzo nie bał.

Edytowane przez hubio
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, TheMr. napisał(a):

Widzę, że ominęło cię 20 stron rozmowy z Voltq który został zasrany argumentami i żadnych nie przyjął, przykro mi z tego powodu. I to na każdym temat dostępny. To jest człowiek bez wiedzy na każdy temat, idealny przykład Dunninga-Krugera, nie mam zamiaru marnować czasu wklejać mu argumentów czy faktów których nie zrozumie, on musi cofnąć się do podstawówki żeby zrozumieć to co czyta. 

19 minut temu, TheMr. napisał(a):

Według mnie po raz kolejny pokazujesz poziom planktonu którym jesteś. I nie mam zamiaru podawać Tobie argumentów czy faktów, bo i tak ich nie zrozumiesz. Dawaj emotkę confused lepiej, czekam. 

50 minut temu, TheMr. napisał(a):

No to zbieranina szurów wiadomo na kogo pójdzie głosować :E 

mr.jpg

Edytowane przez voltq
Opublikowano
Teraz, leelooo napisał(a):

Raczej ten wzrost z 7 do 15, to nie strategia, tylko efekt spolecznego protestu wobec popis i nie znaczy to, ze konfa nagle stała sie siłą zdolna rzadzic.

I jeszcze przez jakiś czas nie będzie, ale z czasem to się może zmienić. Wszystko zależy od tego, co zrobią dalej. Wyniki 1 tury to jest czerwona kartka dla koalicji, sygnał ostrzegawczy, i kolejnego nie będzie. Dali 100 obietnic z których spełnili nie wiem, 10?, a zamiast tego jedyne co ich interesuje to rozliczenia immunitety aresztowania komisje śledcze itd. 

Przeciętnego Kowalskiego interesuje to, czy ma pieniądze na życie, ma z czego zapłacić ratę kredytu, czy jego dziecko ma miejsce w przedszkolu, a lekarz go przyjmie kiedy jest chory, a nie czy Jaro straci immunitet i zapłaci karę bo kogoś uderzył pod pomnikiem swojego brata albo że jakiś koleś z PiSu będzie miał rewelacyjnie medialne aresztowanie.

Serio ludzie, to nie jest trudne do zrozumienia, niech się zajmą Polską a nie pierdołami. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
44 minuty temu, TheMr. napisał(a):

Jak to co ma nabazgrane? Gangsterskie malowidła :E Od samego Bu :E 

Kiedyś w dawnych czasach był taki zwyczaj w sejmie, że nawoływano do ściągania gaci. W wiadomym celu, tak aby potwierdzić pochodzenie. Teraz niech kandydaci staną w samych gaciach i pokażą czy mają dziary, a jeśli tak, to jakie :D

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
2 minuty temu, voltq napisał(a):

W liczbach bezwzględnych Mentzen dostał prawie 3x tyle głosów co bosak a Braun dostał prawie tyle samo co Bosak , czyli co mniej 3 krotnie powiększyli poparcie a może i nawet 4 krotnie liczyć Brauna , ale @leelooo to jest kolejny mistrz logiki po świetnym wystąpieniu @TheMr.  

bosak.jpg

mentzenbraun.jpg

Akurat liczby z 2020 to ciekawostka histyczna dla mnie, ale totalnie nietrafiona w obecnym kontekscie. Mentzen nie jest Bosakiem, bo nie budowal swojej kampanii na rozsadku, tylko na algorytmie tiktoka. I dokladnie tak samo rozmyje sie poparcie, jak wejdzie z kaczym, ktory go zmieli w spolke. 

A co do liczb, to 15% zebral, ale to glos sprzeciwu wobec systemowi, nie zaufania. Zaufanie nie buduje sie z zdjeciem z kontenerem na smieci i sloganem nie płacę VATU!, W grugiej turze ten głos sie rozwarstwi. Czesc zostanie w domiu, czesc z glowa wybierze Trzaska zeby nie oddac panstwa z powrotem pisowi w nowym opakowaniu. 

Wiesz kto realnie cos zyska w 2 turze? Ten, kto pokaze klase i strategie, a nie ten kto przez 8 lat siedzial cicho, a teraz chce zostac krolem, bo nie umie z nikim wspolpracowac. 

• Confused 1
Opublikowano
19 minut temu, voltq napisał(a):

Trzeba było głosować na mentzena jego partii nie grozi w najbliższym czasie sprawowanie samodzielnej władzy

Nie potrafię brać tego typa na poważnie. 

Teraz wybory prezydenckie. Tylko 2 osoby lądują w drugiej turze. 

Mam nadzieję, że konfederacja w 2027 będzie miała takie samo lub jeszcze większe poparcie. Tak samo jak wszystkie partie poza KO I PiS. 

Mam nadzieję, że wtedy, gdy rozdane zostaną mandaty, i modlę się o to, że mniej niż 50% mandatów przypadnie Popis, ludzie zauważą, że rzeczywiście Można głosować na kogo się chce, a nie na tego kto może wygrać. Bo tak powinny wyglądać wybory. 

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, michasm napisał(a):

modlę się o to, że mniej niż 50% mandatów przypadnie Popis, ludzie zauważą, że rzeczywiście Można głosować na kogo się chce, a nie na tego kto może wygrać. Bo tak powinny wyglądać wybory. 

To będzie piękny dzień dla Polski, gdy ludzie w końcu to zrozumieją. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Kolejny który mówi o argumentach, ale żadnych nie podaje. Blacklista. 

To normalne u takich osób jak @TheMr. @Badalamann @Badalaman @Radziuwilk @Spl97 @GordonLameman , dla nich wyzwiska , krzyki , bluzgi , obelgi , przemoc , awantury to są  argumenty którymi oni się posługują

Ogólnie gdyby moderacja nie była wolnościowa i nie tolerowała ich wybryków tylko zastosowała się do tego czego oni sami się domagali to by jako pierwsi zostali permanentnie zbanowani

Edytowane przez voltq
Opublikowano
4 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

To będzie piękny dzień dla Polski, gdy ludzie w końcu to zrozumieją. 

No, ale nie dla ciebie? Bo ty chyba nie mieszkasz w Polsce jak dobrze kojarzę... :rotfl:

Opublikowano
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

I jeszcze przez jakiś czas nie będzie, ale z czasem to się może zmienić. Wszystko zależy od tego, co zrobią dalej. Wyniki 1 tury to jest czerwona kartka dla koalicji, sygnał ostrzegawczy, i kolejnego nie będzie. Dali 100 obietnic z których spełnili nie wiem, 10?, a zamiast tego jedyne co ich interesuje to rozliczenia immunitety aresztowania komisje śledcze itd. 

Przeciętnego Kowalskiego interesuje to, czy ma pieniądze na życie, ma z czego zapłacić ratę kredytu, czy jego dziecko ma miejsce w przedszkolu, a lekarz go przyjmie kiedy jest chory, a nie czy Jaro straci immunitet i zapłaci karę bo kogoś uderzył pod pomnikiem swojego brata albo że jakiś koleś z PiSu będzie miał rewelacyjnie medialne aresztowanie.

Serio ludzie, to nie jest trudne do zrozumienia, niech się zajmą Polską a nie pierdołami. 

No wlasnie... i dlatego druga ture trzeba potraktowac nie jak zemste, tylko jak zabezpieczenie przed powrotem wladzy w rece starego kaczora i jego partyjnych zombie. Trzask nie jest idealny, ale przynajmniej nie przyszedł z ipnu i nie ma planu wycinania wszystkich, ktorzy maja inne zdanie, A to, ze ludzie sa zmeczeni popis, nie znaczy, ze maja sobie strzelic w kolana nawrockim ;) 

• Like 2
  • Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano
9 minut temu, michasm napisał(a):

Mam nadzieję, że konfederacja w 2027 będzie miała takie samo lub jeszcze większe poparcie. Tak samo jak wszystkie partie poza KO I PiS. 

Mam nadzieję, że wtedy, gdy rozdane zostaną mandaty, i modlę się o to, że mniej niż 50% mandatów przypadnie Popis, ludzie zauważą, że rzeczywiście Można głosować na kogo się chce, a nie na tego kto może wygrać. Bo tak powinny wyglądać wybory. 

Sondaże powinny być zakazane 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, michasm napisał(a):

Mam nadzieję, że konfederacja w 2027 będzie miała takie samo lub jeszcze większe poparcie.

Pragnę przypomnieć tobie i innym, że eksperymentować można z zupą na obiad, a nie wyborem władzy w kraju na 4 lata. Chcesz głosować na konfę tylko dlatego, że jeszcze nie rządzili? A co jak tak będą rządzić, że po 4 latach nie będzie co zbierać? Chyba, że jak inni z tego wątku tak sobie piszesz bo i tak jesteś emigrantem. Jak nie to pamiętaj, że każdy kij ma dwa końce. Ze strony KO i PiS wiemy czego się spodziewać. Natomiast ze strony konfy nie i wcale to nie musi być dobra zmiana, a śmiem twierdzić, jak słucham ich poglądów to będzie totalna zadyma.

Edytowane przez hubio
Opublikowano
6 minut temu, voltq napisał(a):

To normalne u takich osób jak @TheMr. @Badalamann @Badalaman @Radziuwilk @Spl97 @GordonLameman , dla nich wyzwiska , krzyki , bluzgi , obelgi , przemoc , awantury to są  argumenty którymi oni się posługują

Ogólnie gdyby moderacja nie była wolnościowa i nie tolerowała ich wybryków tylko zastosowała się do tego czego oni sami się domagali to by jako pierwsi zostali permanentnie zbanowani

Od tego masz blacklistę. A jeszcze wbij filtr na adblocku i nawet nie będziesz wiedział że istnieją, bo wykasuje nawet obecność ich ukrytych postów. 

Opublikowano
13 minut temu, michasm napisał(a):

A jaka była alternatywa? PO PIS i radykalny Braun , to już lepiej na tego mentzena według mnie zagłosować 

Opublikowano
1 minutę temu, Voodoo2 napisał(a):

Tak jak telewizja publiczna. 

Publiczna nie powinna być zakazana. Finansowanie rządowej za publiczne pieniądze powinno być. 

2 minuty temu, hubio napisał(a):

Pragnę przypomnieć tobie i innym, że eksperymentować można z zupą na obiad, a nie wyborem władzy w kraju na 4 lata. Chcesz głosować na konfę tylko dlatego, że jeszcze nie rządzili? A co jak tak będą rządzić, że po 4 latach nie będzie co zbierać? Chyba, że jak inni z tego wątku tak sobie piszesz bo i tak jesteś emigrantem. Jak nie to pamiętaj, że każdy kij ma dwa końce. Ze strony KO i PiS wiemy czego się spodziewać. Natomiast ze strony konfy nie i wcale to nie musi być dobra zmiana, a śmiem twierdzić, jak słucham ich poglądów to będzie totalna zadyma.

Źle mnie zrozumiałeś. Życzę im, aby mieli 15-20% głosów. Mniej niż połowę mandatów wymaganych do samodzielnego rządzenia. 

3 minuty temu, voltq napisał(a):

A jaka była alternatywa? PO PIS i radykalny Braun , to już lepiej na tego mentzena według mnie zagłosować 

Głosowałem na Zandberga, ale uważam, że każdy powinien głosować tak jak chce i nie twierdzę, że głosowanie na Mentzena było błędem. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, voltq napisał(a):

Z tej trójki: Nawrocki, Mentzen i Braun to też wybieram Mentzena... :) Natomiast z tej dwójki: Duda i Mentzen wybrałym Dudę... Po prostu ja się naprawdę boję tego Nawrockiego. Te jego powiązania ze światem przestępczym, kwestia tej kamienicy, mowa ciała czyli rzeczy jakby pozapolityczne całkowicie mnie od niego odpychają. Widać, że pisowcy mają tak sprane umysły, że zagłosują na każdego z PiS. Tragedia.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Od tego masz blacklistę. A jeszcze wbij filtr na adblocku i nawet nie będziesz wiedział że istnieją, bo wykasuje nawet obecność ich ukrytych postów. 

Tym się od nich rożnie że ja jestem zwolennikiem wolności słowa , nie domagam się tego czego oni żądali  żeby osoby o innych poglądach były zlikwidowane , najpierw próbowali wymusić na administratorach forum likwidacje mojej skromnej osoby kiedy im się to nie udało to doszło do tak kuriozalnej sytuacji że domagali się ode mnie żebym usunął ich konto , pomimo tego że z ich strony brak argumentów i faktów a posługują się głownie bluzgami , wyzwiskami , awanturami, manipulacjami itd , dochodzi z ich strony do nieustannych pomyłek i auto kompromitacji , to ja nadal ich szanuje jako ludzi i będę starał się im pomóc żeby wyszli z tej banki nienawiści i agresji w której się zamknęli 

lol.jpg

Edytowane przez voltq
Opublikowano
5 minut temu, michasm napisał(a):

Głosowałem na Zandberga,

... no i nie chcesz ocalić Polski przed Nawrockim? Z tego co wiem Zandberg mocno bronił kobiet jak policja pisowska ich biła. Nie chcesz aby zliberalizować prawo aborcyjne bo szczerze nie bardzo rozumiem z jakiego powodu wyborcy Zandberga mają problem z głosowaniem na Trzaska, który jest bardzo progresywny i lewicowy.

Opublikowano
1 minutę temu, hubio napisał(a):

Pragnę przypomnieć tobie i innym, że eksperymentować można z zupą na obiad, a nie wyborem władzy w kraju na 4 lata.

Ten kraj to Frankenstein po 8 latach PiSu i 2 lat niczego ze strony KO. 

Drugich Węgier nie będziesz tu mieć, polacy są na ogół prounijni, poza pewnymi dyrektywami, które uderzają w obywateli lub tak są przedstawiane. Nie wiem jakich eksperymentow można się bać obecnie w akim stanie kraju. 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, TheMr. napisał(a):

@cervandesPodziekuj Kaczyńskiemu za takie a nie inne prowadzenie kampanii. Rynsztok jest od 10 lat, po trupach do celu. Populizmy na lewo i prawo, oraz hejt. Na nienawiści ktoś zebrał 6.4% głosów, prawie 1.4 mln głosów. A ktoś merytoryczny poniżej 5% :) 

To jest najsmutniejsze w tym wszystkim. Ludzie uważają, że głosują na własne słuszne poglądy, a tak naprawdę głosują na fejk newsy, manipulacje i kłamstwa, a na koniec zatwardziale bronią swojego słusznego wyboru.

Gdyby ludzie głosowali według naprawdę tego co uważają i myślą, to już dawno skończylibyśmy z popisem, gaśnicami czy innymi hulajnogami. Ludzie chcą dobrze, ale politycy opanowali do perfekcji kontrolowanie prostego ludu nieznającego ani podstaw gospodarki, finansów, prawa czy psychologii.

Zróbcie prosty eksperyment myślowy. Wyobraźcie, że nic nie wiecie o UE, nic nie ogarniacie o gospodarce, nie wiecie kompletnie co się dzieje. Wiecie tylko to, co mówią kandydaci.

Głosowanie na Brauna? Super, skończy się w końcu poddaństwo i staniemy się samodzielni. Gdzie wady? Nie ma.

Głosowanie na Mentzena? Super, w końcu będziemy zarabiać dobrze. Gdzie wady? Nie ma.

Głosowanie na Nawrockiego? Super, w końcu skończy się rozwalanie państwa od środka i pozbycie się tych złych. Gdzie wady? Nie ma.

Glosowanie na Trzaskowskiego? W sumie po co? Nic nie oferuje.

Edytowane przez MaxaM
  • Upvote 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Tak, teraz widzę. Myślałem że to ta sprawa o której suchy pisał. Wybacz  
    • Dokładnie, ale to dalej bardzo dobre karciochy, więc można sobie na nich jeszcze siedzieć. Ja myślałem o 5070TiS, ale chyba można zapomnieć. Teraz mi chodzi po głowie, czy może nie kupić jakiejś 5070Ti/5080 na wszelki wypadek, bardziej bym się skłaniał ku 5070Ti. Niby jeszcze mi 12GB pamięci nie brakło, ale jak ma coś pójść nie tak i ceny pójść znacząco w górę Szkoda mi tylko wymieniać kartę dla samej pamięci i tylko 25% wydajniejszą, bo fanu z tego nie będzie  Troche tak, zwłaszcza jak Ty siedzisz dość długo na jednej karcie. Ale to jest patologia w wykonaniu nvidii co oni wyprawiają z tą pamięcią. 5060Ti, która jest w rasterze 25% wydajniejsza od 5 letniej 3060Ti ma tyle samo pamięci co 5080, gdzie 5080 z miejsca powinna mieć 24GB. Już nie mówiąc o 4060Ti 16GB i 4070Ti 12GB.
    • Wkleiłem @DaveCam Nawet cytowany @Jardier zachował się prawie tak samo niekonkretnie. Mam ci wyszukać wszystkich żeby zaspokoić twoje ego ? Chyba obaj nie wypełzliśmy spod jutubowego kamienia.   Wkleiłem linki twórców, którzy uważam że coś wnoszą, testują głębiej James Baldwin, @GamersMuscle     Zaraz zaraz, ja narzekam ? Narzekają wszyscy których nadzieje nie zostały spełnione. A potwierdzeniem tego punktu widzenia mają być jutubowe opinie. No to punktuję co to za osobistości będące autorytetami.   Jak jeżdżą w kółko w ukochany iRacing ... dobrze. Jak przejechali się w PMR i zjechali go od góry do dołu ... też dobrze. Jak zwracam uwagę, że to nie ma żadnego znaczenia ... już nie dobrze.
    • Możesz pokazać kto tak robi ze mówi: mi też się nie podoba i że jest to bełkot? Bo tylko widzę narzekanie że ten i tamten narzeka i bełkocze ale bez jakiś konkretów, że narracja jest taka i wszystkich jakby się zmówili co mają mówić. Trochę to wygląda jak? Bełkot
    • Przeciez roznica miedzy 9700x a 9800xd to 75-100mhz   W grach roznica jest zadna miedzy odkreconym cpu, a limitem ppt 88W  To co najwyzej w cine bedziesz mial wiecej ptk i to tyle   Jakie napieice i vid podczs testu raportuje ?  Nie wiem jak bardzo by musiala byc spartolona gra zebys mial drop z 250 na 120 fps tak wiec wymyslac torche abstrakcyjne scenariusze  I to by byla tylko i wylacznie wina gry a nie slabego cpu. Jak widac na ciebie placebo dobrze dziala ale to najwazniejsze ze dziala   W codzie na skreconym ppt i prilu bez kaganca nie ma zadnej roznicy w testach  Wiem bo testowalem   Jak jakis wbity limit nie dziala tzn ze jest problem z plyta/bios. Ja nie mam problemu z limitami, co  wklepie tak jest wiec moze sprawdz inny bios lub czy faktycznie zapisujesz ustawienia. Pusc cb23 i pokaz ile wypluje ptk przy takim poborze, jestem ciekaw.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...