Skocz do zawartości

Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.

Ankieta dot. wyborów prezydenckich  

159 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakiego kandydata zamierzasz oddać swój głos w wyborach prezydenckich?

• Rafał Kazimierz TRZASKOWSKI (Koalicja Obywatelska)
      56
    • Karol Tadeusz NAWROCKI (bezpartyjny, z poparciem PiS)
      10
    • Sławomir Jerzy MENTZEN (Konfederacja / Nowa Nadzieja)
      25
    • Szymon Franciszek HOŁOWNIA (Trzecia Droga / PL2050, z poparciem PSL)
      9
    • Grzegorz Michał BRAUN (Konfederacja / Konfederacja Korony Polskiej)
      7
    • Magdalena Agnieszka BIEJAT (bezpartyjna, z poparciem Nowej Lewicy)
      5
    • Adrian Tadeusz ZANDBERG (Razem)
      18
    • Artur BARTOSZEWICZ (bezpartyjny)
      2
    • Marek Marian WOCH (Bezpartyjni Samorządowcy)
      0
    • Joanna SENYSZYN (bezpartyjna)
      0
    • Maciej MACIAK (Ruch Dobrobytu i Pokoju)
      3
    • Marek JAKUBIAK (Wolni Republikanie)
      1
    • Krzysztof Jakub STANOWSKI (bezpartyjny, z poparciem PiS (?) )
      6
    • Nie wiem jeszcze, na kogo zagłosuję...
      11
    • Nie wezmę udziału w wyborach (czyli masz gdzieś przyszłość tego kraju...)
      6
  2. 2. Na jakiego kandydata zamierzasz oddać swój głos w II turze wyborów prezydenckich?

• Rafał Kazimierz TRZASKOWSKI (Koalicja Obywatelska)
      21
    • Karol Tadeusz NAWROCKI (bezpartyjny, z poparciem PiS)
      8
    • Nie wezmę udziału w wyborach...
      3

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Spl97 napisał(a):

nie zdają sobie sprawy z tego, co jest stawką tych wyborów. Wygrana demokratycznego kandydata i w miarę stabilne rządy przez przynajmniej najbliższe 2 lata czy wygrana Rosji rękami brunatnych i panoszenie Rosji w tym kraju

Było coś brane?

2 godziny temu, Mar_s napisał(a):

Za łamanie ciszy odpowie właściciel forum, a nie anon z netu który jakiś swój wysryw tam zamieści, więc nic dziwnego że nikt nie chce ryzykować.

Pamiętajcie tylko w miarę możliwości żeby od razu po końcu ciszy odblokować, bo wtedy największe emocje. Od razu na exit poolach.

2 godziny temu, Camis napisał(a):

Mnie nie zdziwi jesli Nawrocki pokona w I Trzaskowskiego...

W pierwszej nie pokona.

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Spl97 napisał(a):

Oni w tym WP przypomnieli, dzięki komu mieli największe profity, dlatego zaczęli zdecydowanie jechać na obecną władzę i sztab Trzaskowskiego oraz samego Trzaskowskiego :E. Przypominam jeszcze raz, że WP dostawało za PiS-u kasę z Funduszu Sprawiedliwości, co jest udowodnione.

A to nie wiedziałem :) No i wszystko jasne :) 

W II turze trzeba głosować na Trzaska żeby ocalić Polskę! Raz już to zrobiliśmy w 2023. Trzeba drugi raz. Nieważne czy mamy czy nie obiekcje do Trzaska, ale przypomnijmy sobie jak wyglądała Polska za czasów Szydło i Dudy. Przypomnijmy sobie setki afer i bicie kobiet. Poczucie tego, że nie można na forum napisać nic złego o władzy bo wparuje rano ABW. Przypomnijmy sobie te wszystkie rydzykowe śpiewy Ziobro, Szydło itp i myślę, że każdy człowiek czy to popierający Biejat czy Zandberga czy Hołownię nie dopuści do wyboru Nawrockiego, który w mojej opinii może być jeszcze gorszy niż Duda. Nawet image tego Nawrockiego mnie całkowicie odpycha. Uśmiecha się jak z horrorów. Nie widzę w nim krzty autentyczności.

Opublikowano
37 minut temu, adashi napisał(a):

Było coś brane?

To pytanie należałoby zadać wszystkim tutejszym konfiarzom oraz PiS-owcom szerzącym za każdym postem głupoty. Nie boje się odpowiadać, więc nie było brane :).

Opublikowano (edytowane)

O widzę że tutaj się chwalimy wiec przekleję.

Edit: Albo raczej lewicowo-centrowa

9 minut temu, Suchy211 napisał(a):

1. Trzaskowski 68%

2. Biejat (lol) 59%

3. Szymek 59%

4. Synyszyn 59%

5. Zandberg 59%

6. Nawrocki (lol) 55%

Reszta poniżej 50%. Chyba iście centrowa ze mnie bestyjka.

Edytowane przez Suchy211
Opublikowano (edytowane)

PRZEDWYBORCZY APEL OBYWATELSKI

Spoiler

1-993796.jpg

dOLSzMRd-Slawomir_Mentzen_Sejm_2022-768x

Krzysztof_Stanowski_i_Magdalena_Biejat_-

640px-Maciej_Maciak_(cropped).jpg

?t=crop:1742:1080:nowe:89:0,resize:fill:

Drogie Polki, Drodzy Polacy, za moment I tura wyborów prezydenckich, zachęcam wszystkich, którzy mają prawa wyborcze do podjęcia wysiłku, spełniając przy tym obywatelski obowiązek jakim jest pójście do lokalu wyborczego i oddanie głosu na wybranego przez was kandydata. Jednocześnie kilka razy mocno się zastanówcie nad oddaniem przez was głosu na pokazanych wyżej kandydatów ze zdjęć. To są kandydaci, którzy pomimo tego, że mogą być dla was blisko światopoglądowo, nie zasługują na otrzymanie waszych głosów. 

Zobaczcie, taki Karol Nawrocki, nie jest wbrew pozorom obywatelskim kandydatem, jest od samego początku kandydatem PiS-u namaszczonym przez Jarosława Kaczyńskiego, twórcę tego szkodliwego, co przeżywa aktualnie ten kraj, który latami z pomocą wybranego 10 lat temu i powtórnie 5 lat temu Prezydenta RP Andrzeja Dudę wprowadzał krok po kroku dyktaturę w tym kraju aż prawie 2 lata temu, jesienią 2023 roku Polki i Polacy powiedzieli wreszcie dość PiS-owi i Kaczyńskiemu. Karol Nawrocki jako Prezydent RP będzie osobą jeszcze gorszą od Andrzeja Dudy (aktualnego Prezydenta RP), wszystkim śmiało powie potrzymajcie mi piwo i będzie jeszcze bardziej ośmieszał ten ważny urząd jak i będzie sabotował działania aktualnego rządu wraz z destabilizowaniem Polski. Nie wspominając jak bardzo szemraną przeszłość ma Karol Nawrocki, tyle obciążeń, afer, kontaktów z osobami, dla których właściwe miejsce jest w więzieniu. Nie możemy na to pozwolić. Polska jak nigdy w obliczu tego co wyprawia Rosja za naszą wschodnią granicą teraz potrzebuje stabilności, potrzebuje stabilnych rządów, a tego którykolwiek z prawicowych kandydatów na Prezydenta RP tego nie zapewni.

Sławomir Mentzen, człowiek, który doprowadził Konfederację wraz z Przemysławem Wiplerem do stworzenia Konfederacji jako produkt PiSopodobny, po drodze wyrzucając z partii Janusza Korwina-Mikke oraz Grzegorza Brauna oraz ich ludzi, spełniając żądania przedstawione przez Jarosława Kaczyńskiego. Ich cel to współpraca z PiS i kiedy to będzie możliwe także uczynienie przyszłej koalicji PiS-Konfederacja, a zarazem także dopchanie się za wszelką cenę do koryta. Tego właśnie drodzy konfiarze i drogie konfiarki nie chcecie, a zresztą również nie chcecie koalicji z drugą stroną. To nie pokazujcie, że nie chcecie KO oraz PiS-u, ale jednocześnie chcecie PiS, inaczej jesteście hipokrytami. Wobec tego do was mam taką uczciwą propozycję, jeśli już musicie oddać głos na kandydata z konfederacji, to nie oddajcie waszych głosów na Sławomira Mentzena, a te głosy oddajcie właśnie na Grzegorza Brauna. Grzegorz Braun to jest prawdziwa Konfederacja, jaką pamiętacie od początku waszej fascynacji tą partią. Sławomir Mentzen zdecydowanie od tych założeń wyszedł podobnie jak Krzysztof Bosak i nie wróci do pierwotnych konfiarskich założeń, jako alternatywa dla KO i PiS-u, gdyż PiS pociąga jego za sznurki, a Jarosław Kaczyński ma na niego poważne haki, dzięki którym Sławomir Mentzen jest szantażowany. Ponadto, Sławomir Mentzen ma pakt o nieagresji z PiS. Wszystko dookoła inne krytykuje, ale o PiS i Karolu Nawrockim cicho, z jedynym wyjątkiem, po czym chwilę później wrócił do nieatakowania PiS-u.

Krzysztof Stanowski, dziennikarz na posyłki PiS-u, od lat robiący dobrze PiS-owi. Przez lata dostał sporo kasy od Spółek Skarbu Państwa na swoje medialne spółki w czasach, kiedy Polską rządził PiS, w zamian miał wejść w świat okołopolityczny i uprawiać PiS-owską propagandę, choć nie tak ciężką jak na ówczesnym TVP za czasów prezesury Jacka Kurskiego, lecz bardziej lżejszą odmianę PiS-owskiej propagandy. Przed wejściem w współpracę z PiS był dziennikarzem sportowym, nie wtrącającym się w politykę i tylko tyle. Pomimo tego, że PiS stracił władzę w tym kraju, to Krzysztof Stanowski wraz z posłusznym kolegą Robertem Mazurkiem nadal kontynuują tą lżejszą PiS-owską propagandę na swoim, jakim jest Kanał Zero. Nie warto oddać na niego choćby jednego głosu, choć sam Krzysztof Stanowski podkreśla przez całą kampanię wyborczą, żeby na niego nie oddać głosu. Całą kampanię wyborczą trollował, jak to nazwać inaczej. Trollować to też trzeba umieć, więc nie karmcie trolla. Podobnie jak Sławomir Mentzen ma pakt o nieagresji z PiS, jeden raz zaatakował PiS i Karola Nawrockiego, po czym za chwilę wrócił do robienia dobrze PiS-owi, bo taką ma umowę.

Maciej Maciak, do niedawna kandydat kompletnie nieznany, lecz im bliżej wyborów, tym coraz bardziej o nim wiadomo. Co tu mówić, kandydat otwarcie z prorosyjskimi postulatami i tyle. Nie wart ani jednego głosu. Na tego człowieka, chcącego rozbrojenia kraju i nawiązania ze wszystkimi "przyjaznych" stosunków niezależnie od okoliczności szkoda poświęcać własny czas.

Marek Jakubiak, vibe "dobry" wujaszek gadający o wszystkim i niczym, prawicowiec z krwi i kości, który ma mniemanie wszystko wiedzącego, kukizowiec, prawa ręka Pawła Kukiza, który dał się zeszmacić, a Marek Jakubiak poszedł z nim w ogień. Wystartował w tych wyborach nie dla siebie, lecz w celu oddania swojego poparcia w II turze dla Karola Nawrockiego. Mówi bardzo dużo rzeczy, które są wręcz absurdalne.

Natomiast gorąco zachęcam do oddania waszych głosów na Rafała Trzaskowskiego. Jeśli jednak nie chcecie oddać na niego swojego głosu, to jest bogactwo wyboru, od wyboru do koloru. Od lewicowych kandydatów, po centrowych do centroprawicowych kandydatów. Adrian Zandberg, Szymon Hołownia, Artur Bartoszewicz oraz pozostali nie wymienieni. Najgorsze co można zrobić, to nie pójść na te wybory i nie spełnić obywatelskiego obowiązku, w ten sposób pokazując własną słabość, a na to nie można pozwolić. Zobaczcie, elektorat PiS-u czy Konfederacji bardzo się mobilizuje co wybory, gdyż idą z Jarosławem Kaczyńskim w ogień, tego bardziej cywilizowanym wyborcom brakuje, tego wskoczenia w ogień. Tylko trzeba i aż przegłosować w nadchodzących kandydatów prawicowych, nie potrzeba wiele, a jednak jesienią 2023 roku bardziej cywilizowani Polacy oraz bardziej cywilizowane Polki to pokazali, spełniając swój obywatelski obowiązek i zarazem pozbawiając PiS władzy nad naszym krajem. Przede wszystkim do młodych apeluję, wypicie piwa z kumplem poczeka, spotkanie z koleżankami poczeka, odwiedzenie rodziny poczeka, ale najpierw spełnijcie obywatelski obowiązek. Teraz potrzeba drugiego tego samego kroku, inaczej wszystko co jest od jesieni 2023 roku może pójść na marne i potem może się okazać w splotach niekorzystnych zdarzeń, że na dekady będziemy mogli zapomnieć o demokratycznej, wolnej Polsce. A właśnie elektorat PiS-u oraz Konfederacji jak i elektorat kandydatów PiS oraz Konfederacji tylko czeka na to, żeby wykorzystać naszą słabość bezlitośnie i fundując piekło Polsce. Wtedy będziemy musieli powiedzieć Szczęść Boże i ratuj się, kto może przed PiS-em i Konfederacją.

Dodatkowo wspomnę, że jeśli w waszych rodzinach zdarzy się sytuacja, kiedy jeden z waszych rodziców czy oboje będą stosowali na was szantaż emocjonalny z narzutem, żeby oddać wasz głos na jednego z wymienionych wyżej prawicowych kandydatów, to postawcie się, mówcie waszym rodzicom nie, pokażcie, że jesteście asertywni i oddajcie głos na waszego wybranego kandydata. Macie swój rozum. Jesteście dorośli, nie potrzebujecie zdania waszych rodziców, żeby podejmować decyzje odnośnie was.

Kieruję słowa również do ludzi wierzących, którzy w nadchodzącą niedzielę pójdą do Kościołów w waszych parafiach na Mszę Świętą, praktykując w ten sposób wiarę. Jeśli usłyszycie, że księża z ambony będą w waszych parafiach podczas Mszy Świętej nawoływać do ludzi, żeby oddali głos na jednego z prawicowych kandydatów (stawiam, że na Karola Nawrockiego), to po prostu olejcie to, ksiądz niech sobie gada co chce, gdyż za PiS-u mieli bardzo dobrze i mieli największe profity, nie traktujcie słów księży, waszych proboszczów jak świętość, macie przede wszystkim swój rozum i nie potrzebujecie aprobaty księdza, żeby zagłosować na takiego, a nie innego kandydata.

Na koniec zadam pytanie 8 osobom z tego forum, którzy chcą oddać głos na Karola Nawrockiego, 5 osobom z tego forum, którzy chcą oddać głos na Krzysztofa Stanowskiego oraz 18 osobom z tego forum, którzy chcą oddać głos na Sławomira Mentzena, czy wam nie wstyd? Czy wam nie wstyd?

Do zobaczenia na wieczorze wyborczym w niedzielę. Niech się niesie ten przedwyborczy apel obywatelski.

Edytowane przez Spl97
  • Like 3
  • Haha 1
Opublikowano

@Spl97 Jeśli komuś ma być wstyd, to tym, którzy chcą kolejne lata utrzymywać status-qvo obecnej władzy. Wystarczy. W całym swoim wywodzie napisałeś jedna prawdziwą rzecz - Polacy odsunęli PiS od władzy. Niestety, zastępując dżumę - cholerą. Żyję już dość długo, głosuję od lat '90 i widziałem (jak i większośc ludzi ok pięćdziesiątki), jak obecne gęby, zmieniając chorągiewki partyjne kłamało, manipulowało i mówiło wszystko, byleby zostać przy korycie i dalej rozkradać kraj. Najwyższy czas, na przekór im wszystkim zagłosować na tych, którzy jeszcze nie rządzili, nie mieli styczności z korytem. Jak w ogóle można podnosić argument, że o "teczkach" na kogoś, kto nawet dobrze się nie urodził w erze "teczek"? Myślisz, że dzisiaj działa to jak kiedyś? Nie, nie działa. Ja nie mam "teczki", Ty nie masz, większość obywateli w okolicach 40 też nie ma. Wiesz jak było kiedyś? 90% Twoich sąsiadów jakieś miało i wszyscy wiedzieli kto (jeśli nie ma pewności, to można było zgadywać z dość dużą dozą pewności). Jak w ogóle można takie coś porównywać do dzisiejszej sytuacji? Wystarczy. Nie będę nikogo namawiał, na kogo głosować - zaproponuję tylko głosowanie na wszystkich, tylko nie na (jak to dobrze ujmuje Mikke) bandę czworga z przystawkami. Jeśli chcemy jakichkolwiek zmian, to jest tylko takie wyjście. Jak wygra Trzaskowski, to gwarantuję, że dopiero zobaczysz, jak wygląda państwo policyjne (na wzór rzeszy), zobaczysz naszych żołnierzy na ukrainie a w mediach głównego ścieku będą to zachwalać. Smutne jest to, że w tej drugiej sytuacji mogę się martwić bardziej niż Ty, bo z moimi kwalifikacjami będę pewnie tam siedział, a nasi dzielni włodarze, w razie W, spier***ą za granicę wraz z rodzinami, bo to zapewnia im ustawa o obronie ojczyzny. Nie pamiętasz pierwszych lat rządów PO jak widzę, proponuję sobie przypomnieć. Przez ostatnich 30 lat (mojego udziału w wyborach) widzę, jak coraz bardziej społeczeństwo jest urabiane na pro-europejsko-lewicowe poglądy, a gdy kogokolwiek zapytasz, dlaczego głosujesz na kandydata / partię X - to nawet nie potrafia ludzie odpowiedzieć rzeczowo, słyszysz jedynie: bo jest ładny, przystoiny. Jakiś program może - panie, nie obchodzi mnie to - taką słyszysz odpowiedź. Dramat, co sie dzieje...

• Like 1
  • Haha 1
  • Confused 2
Opublikowano

Nie ma sensu głosować na stare twarze, bo nic się nie zmieni. Niestety chyba zawsze będą wygrywać ci którzy są najpopularniejsi bo ludzie nie potrafią samodzielnie myśleć. Przede wszystkim bez sensu jest głosowanie w kółko na tych którzy się nie sprawdzili. Pis I PO miało tyle szans, a w drugiej turze będą ludzie z tych partii. Wstyd.

• Confused 1
Opublikowano
12 minut temu, CryptTM napisał(a):

Jak wygra Trzaskowski, to gwarantuję, że dopiero zobaczysz, jak wygląda państwo policyjne (na wzór rzeszy), zobaczysz naszych żołnierzy na ukrainie a w mediach głównego ścieku będą to zachwalać.

Bzdura, a temat dot. naszych żołnierzy na Ukrainie wyszedł od Amerykanów, od ludzi Trumpa tylko po to, żeby druga strona w naszej kampanii wyborczej miała argumenty, pompując przy tym Nawrockiego i przy okazji również Mentzena. Obecny rząd zdementował, żebyśmy mieli wysłać naszych żołnierzy na Ukrainę. Wystarczy.

16 minut temu, CryptTM napisał(a):

Najwyższy czas, na przekór im wszystkim zagłosować na tych, którzy jeszcze nie rządzili, nie mieli styczności z korytem.  Nie będę nikogo namawiał, na kogo głosować - zaproponuję tylko głosowanie na wszystkich, tylko nie na (jak to dobrze ujmuje Mikke) bandę czworga z przystawkami.

Owszem, dać szansę warto innym, lecz nie Konfederacji, która robi wszystko, żeby dopchać za wszelką cenę do koryta i zawiązać koalicję z PiS-em, a tego pewnie wraz z pozostałymi konfiarzami tego nie chcesz. Po to wyrzucili z partii Korwina oraz Brauna. Mało tego, rządy Konfederacji to będzie prawdziwa katastrofa, jeszcze większa od rządów PiS-u. Oni chcą, żeby Polska wyszła z UE oraz NATO, na to nie ma naszej zgody. Inaczej wepchniemy się pod rosyjski but. Dla dobra tego kraju, lepiej, żeby jakakolwiek prorosyjska partia tu nie miała władzy.

A co do bandy czworga, to włącznie z Konfą jest to banda pięciorga z przystawkami.

22 minuty temu, CryptTM napisał(a):

Nie pamiętasz pierwszych lat rządów PO jak widzę, proponuję sobie przypomnieć.

Pamiętam pierwsze rządy PO, następnie rządy PiS-u itd. Starsze rządy niewiele. Mimo tego, co było kilkanaście lat temu, to kontrastując z ośmioletnimi rządami PiS-u, to jednak rządy PO były lepsze.

Opublikowano (edytowane)

@areczek1987 Żebyś się nie pomylił. Ja wychodze z założenia, że obrona Ojczyzny to transakcja wiązana, pomiędzy państwem a obywatelami. Państwo zapewnia obywatelom rozwój, nie utrudnia, co prowadzi do dobrobytu itd. W razie zagrożenia - obywatele maja o co walczyć. Obecnie jak jest - mamy o co walczyć czy nie? Bo z każdym rokiem zaczynam uważać - że nie.

Edit: @Spl97 Tu by pasowało jeszcze przytoczyć rządy UW i AWS - jak myślisz - skąd się wzięło PO? Co do Konfederacji - to jest jedna z nielicznych partii, która ma szansę coś zmienić. Ostatnimi takimi były właśnie AWS i UW, a jak to się skończyło - wszyscy wiemy. A nie, sorry - trwa do dzisiaj. Konfederacja na razie jest w miarę wiarygodna, jej wiarygodność będzie tak długo, jak długo będą stronić od jakichkolwiek sojuszy ze starymi partiami ze starego systemu. Jeśli wejdą w jakąkolwiek koalicję - to już po nich - i oni to doskonale wiedzą. Czas pokaże, czy się sprzedadzą, czy może jednak coś dobrego z tego dla nas wyjdzie. Póki co - są pod tym względem wiarygodni i ciężko z tym dyskutować.

Edytowane przez CryptTM
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano

Głosujcie na Trzaskowskiego. Nawrocki uniemożliwi KO posprzątanie po 8 letnich rządach PiS. Pamiętajmy, że bardzo wiele rzeczy KO nie może zrobić bo ma Dudę więc też już nie jedźmy po nich.

• Haha 1
  • Confused 1
  • Upvote 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Tak, teraz widzę. Myślałem że to ta sprawa o której suchy pisał. Wybacz  
    • Dokładnie, ale to dalej bardzo dobre karciochy, więc można sobie na nich jeszcze siedzieć. Ja myślałem o 5070TiS, ale chyba można zapomnieć. Teraz mi chodzi po głowie, czy może nie kupić jakiejś 5070Ti/5080 na wszelki wypadek, bardziej bym się skłaniał ku 5070Ti. Niby jeszcze mi 12GB pamięci nie brakło, ale jak ma coś pójść nie tak i ceny pójść znacząco w górę Szkoda mi tylko wymieniać kartę dla samej pamięci i tylko 25% wydajniejszą, bo fanu z tego nie będzie  Troche tak, zwłaszcza jak Ty siedzisz dość długo na jednej karcie. Ale to jest patologia w wykonaniu nvidii co oni wyprawiają z tą pamięcią. 5060Ti, która jest w rasterze 25% wydajniejsza od 5 letniej 3060Ti ma tyle samo pamięci co 5080, gdzie 5080 z miejsca powinna mieć 24GB. Już nie mówiąc o 4060Ti 16GB i 4070Ti 12GB.
    • Wkleiłem @DaveCam Nawet cytowany @Jardier zachował się prawie tak samo niekonkretnie. Mam ci wyszukać wszystkich żeby zaspokoić twoje ego ? Chyba obaj nie wypełzliśmy spod jutubowego kamienia.   Wkleiłem linki twórców, którzy uważam że coś wnoszą, testują głębiej James Baldwin, @GamersMuscle     Zaraz zaraz, ja narzekam ? Narzekają wszyscy których nadzieje nie zostały spełnione. A potwierdzeniem tego punktu widzenia mają być jutubowe opinie. No to punktuję co to za osobistości będące autorytetami.   Jak jeżdżą w kółko w ukochany iRacing ... dobrze. Jak przejechali się w PMR i zjechali go od góry do dołu ... też dobrze. Jak zwracam uwagę, że to nie ma żadnego znaczenia ... już nie dobrze.
    • Możesz pokazać kto tak robi ze mówi: mi też się nie podoba i że jest to bełkot? Bo tylko widzę narzekanie że ten i tamten narzeka i bełkocze ale bez jakiś konkretów, że narracja jest taka i wszystkich jakby się zmówili co mają mówić. Trochę to wygląda jak? Bełkot
    • Przeciez roznica miedzy 9700x a 9800xd to 75-100mhz   W grach roznica jest zadna miedzy odkreconym cpu, a limitem ppt 88W  To co najwyzej w cine bedziesz mial wiecej ptk i to tyle   Jakie napieice i vid podczs testu raportuje ?  Nie wiem jak bardzo by musiala byc spartolona gra zebys mial drop z 250 na 120 fps tak wiec wymyslac torche abstrakcyjne scenariusze  I to by byla tylko i wylacznie wina gry a nie slabego cpu. Jak widac na ciebie placebo dobrze dziala ale to najwazniejsze ze dziala   W codzie na skreconym ppt i prilu bez kaganca nie ma zadnej roznicy w testach  Wiem bo testowalem   Jak jakis wbity limit nie dziala tzn ze jest problem z plyta/bios. Ja nie mam problemu z limitami, co  wklepie tak jest wiec moze sprawdz inny bios lub czy faktycznie zapisujesz ustawienia. Pusc cb23 i pokaz ile wypluje ptk przy takim poborze, jestem ciekaw.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...