PCI-E 5.0 x16 dla GPU na B650 - działa na ASRock B650M-HDV/M.2, Gigabyte B650 EAGLE (rev. 1.0) i pewnie innych płytach B650 nie posiadających oficjalego wsparcia
@ShaDow_Pro ogólnie to od wczoraj czekają już wentyle h14 a teraz czekam na brackiet bo dziś w końcu wskoczyło że mają na stanie w caseking, mam nadzieję że zaczną wysyłać bo miałem zamówione i opłacone ze dwa tygodnie temu. Jak wszystko już będzie to zacznę coś kombinować 😆
No właśnie u mnie finalnie chyba ten monitor wleci https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/monitory-led/monitor-lg-ultragear-27gx700a-b-26-5-2560x1440px-280hz-0-03-ms-gtg, to jest ta najnowsza generacja od LG? Odpuszczam samsunga, jakaś alternatywa na szybko? Popularny jeszcze był ten gigabyte chyba na tym samym panelu, ale widzę że wyprzedany, no i trochę droższy. Dzisiaj chciałem zamówić, zaczynam urlop to będzie czas potestować.
Jak ich nie obowiązuje? Ja mówię nie o komornikach, tylko wypłatach pod stołem.
Najniższa krajowa na konto, komornik zajmuje full i zostawia tysiaka, a on i tak ma 2,3,4K pod stołem.
Inaczej by go wygloasił do dna pozostawiając wyłącznie dopuszczalne 1K.
Dlaczego? Chodzi mi o rynek nie o produkcję.
Ludzie nie chcą kupić czegoś nowego i tanio? Chcą.
Chcą żeby to było względnie dobre? Chcą.
Czy chińskie produkty niektórych marek spełniają to wymaganie w kwestii zarówno samochodów jak i smartfonów? Tak.
Rekomendowane odpowiedzi