Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno nie widziałem filmu,  tych co oglądam typu: dzisiaj wbijamy 10k subow

Te recenzję to nie są po to żeby gra skończyła źle, tylko po to żeby ją twórcy naprawili. Bo jakby wszyscy zachwalali to jaki to by miało sens. Jeśli gra jest reklamowana jako profesjonalny symulator a nim nie jest to coś jest nie tak.

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Dominix napisał(a):

Dawno nie widziałem filmu,  tych co oglądam typu: dzisiaj wbijamy 10k subow

Te recenzję to nie są po to żeby gra skończyła źle, tylko po to żeby ją twórcy naprawili. Bo jakby wszyscy zachwalali to jaki to by miało sens. Jeśli gra jest reklamowana jako profesjonalny symulator a nim nie jest to coś jest nie tak.

Z tym się zgadzam, feedback jest istotny.

Jednak obserwujemy pobieżne wrażenia w stylu "ja też, ja też, ja też grałem, i mi też się nie podoba".

Nic nie wnoszący bełkot.

Proszę bardzo, oto jedna w pierwszych, opinia kogoś kogo cenię za doświadczenie, rzetelność i jakość przekazu

James Baldwin | How Realistic Is PROJECT MOTOR RACING?

i UWAGA

Koleś dostał - inaczej niż my wszyscy - specjalne informacje jak ustawić FFB.

Powiedział, że z tego nie skorzystał, nic nie ustawiał i recenzja nie jest oparta o zoptymalizowane ustawienia kierownicy.

Też trochę pod kątem tego co zrobi (czego nie zrobi) przeciętny gracz.

Edytowane przez tekkno
Opublikowano

Możesz pokazać kto tak robi ze mówi: mi też się nie podoba i że jest to bełkot? Bo tylko widzę narzekanie że ten i tamten narzeka i bełkocze ale bez jakiś konkretów, że narracja jest taka i wszystkich jakby się zmówili co mają mówić.

Trochę to wygląda jak? Bełkot ;)

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Możesz pokazać kto tak robi ze mówi: mi też się nie podoba i że jest to bełkot? Bo tylko widzę narzekanie że ten i tamten narzeka i bełkocze ale bez jakiś konkretów, że narracja jest taka i wszystkich jakby się zmówili co mają mówić.

Trochę to wygląda jak? Bełkot ;)

Wkleiłem @DaveCam

Nawet cytowany @Jardier zachował się prawie tak samo niekonkretnie.
Mam ci wyszukać wszystkich żeby zaspokoić twoje ego ?
Chyba obaj nie wypełzliśmy spod jutubowego kamienia.

Wkleiłem linki twórców, którzy uważam że coś wnoszą, testują głębiej
James Baldwin, @GamersMuscle

Bo tylko widzę narzekanie że ten i tamten narzeka i bełkocze ale bez jakiś konkretów

Zaraz zaraz, ja narzekam ?

Narzekają wszyscy których nadzieje nie zostały spełnione.

A potwierdzeniem tego punktu widzenia mają być jutubowe opinie.

No to punktuję co to za osobistości będące autorytetami.

Jak jeżdżą w kółko w ukochany iRacing ... dobrze.

Jak przejechali się w PMR i zjechali go od góry do dołu ... też dobrze.

Jak zwracam uwagę, że to nie ma żadnego znaczenia ... już nie dobrze.

Edytowane przez tekkno
Opublikowano
10 godzin temu, Dominix napisał(a):

Jesli wrzuca ktos setki filmow na yt i masz z tego mase subow widzow itp to znaczy ze te kontent jest w jakims stopniu wartosciowy, bo jakby nie byl, to by nikt tego nie ogladal, tym bardziej ze to nie sa jakies smieszne filmiki.

Widze ze tu jakas krucjata na content creatorow jest i co bo jak mowia zle o grze ktora mi sie podoba to znaczy ze oni sie nie znaja i sa do niczego :D

Jesli wiele kanalow, mowi o tym samym to znaczy ze cos jest na rzeczy+same opinie graczy i wiele tlumaczyc nie trzeba.

Zapowiadany byl profesjonalny symulator, wyszedl profesjonalny scam ;) ala rennsport. Czas pokaze czy uda im sie to jakos wyprostowac.

Ja już go mam w ignorowanych, jakieś świeże konto i krucjatę prowadzi spamując i pouczając że się nie znam, bo nie GRAŁEM, a wystarczy setupy zmienić i bajka gra, bajka AI, bajka FFB, no super. Tylko jakoś cały YT i Twitter jeśli chodzi o scenę simracingową jest zgodny. I im ufam bo znam. 

Już nawet nie chodzi o to czy to arcade czy sim, tylko o to jak sprzedawali i jak oszukali koniec końców. Miał być definitywny benchmark, cudowna gra i fizyka, tymczasem Forza Motorsport przy tym błyszczy. 

Oby ogarnęli sytuację, ale jak widzę posty Bella na Twitter i jego arogancję, to nie mam złudzeń.

Opublikowano (edytowane)

@tekknoDave cam nie odnosi się do innych i mówi że jemu też się nie podoba. Odnosi się do twórców że obiecywali jedno a dali coś innego i nie dowieźli.

Piszesz że wszyscy się zmówili ale jak tak oglądam to kazdy ma swoją opinię i nie jest to kopiuj wklej. To że jest ona głównie negatywna jest spowodowana tym że gra na premierę nie jest tym czym miała być. Więc zrozumiałem że większość będzie mówić więcej o negatywnych aspektach jeśli jest ich więcej.

Więc nie wiem skąd u ciebie taka narracja że wszyscy mówią to samo i nikt nie testuje.

Wygląda że tylko ty wiesz jak to ustawić a ci co głównie się ścigają czy wirtualnie czy też realnie się nie znaja na tym. 

Może tak może nie, prawda jest gdzieś pośrodku, ale nie pisz głupot że wszyscy jak gesi gadają to samo.

@galaktyno jest to jakieś rozwiązanie;)

A co do PMR to trzeba poczekać, tylko pytanie czy się sprzeda na tyle że będą mieli środki żeby to poprawić.

Edytowane przez Dominix
Opublikowano
2 godziny temu, galakty napisał(a):

LMU miał problemy na premierę, ale tam nikt nie obiecywał cudów i było wiadomo że to pre-release. A tu 1.0 i kupsko totalne, szkoda gadać.

Wrócę z te 6 msc z nadzieją że ogarnęli.

LMU zwróciłem w dniu premiery, 

Kupiłem ponownie jak ogarneli serwery i crashe, ale podstawę mieli gotowa po rf2, ffb i fizyka wyśmienita. 

PMR jest już na przegranej pozycji i plasuje się maksymalnie daleko za Forza Motorsport. 

• Upvote 1