Konkurs z okazji premiery Doom: The Dark Ages - wygraj kod do gry na PC!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Crew 900 · Opublikowano
Super błąd wprowadzili z łatką 1.7. Teraz jak się zabije coś lub kogoś to wtapia się to w tekstury no i artefakty spawnują się pod teksturami... -
Przez galakty · Opublikowano
Ah uwielbiam dyrdymały o FFB i setupach... To może opinia kogoś kto się realnie ściga na torze, a nie na kanapie. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Reapery faktycznie cichutkie w tej kwestii bo miałem 2 i nie grały, ale i pure też cichy mi się trafił -
Przez Crew 900 · Opublikowano
Panowanie może ktoś mi wytłumaczyć. Włączam se VRR w monitorze no i częstotliwość klatek mam jak w grze, ale miga przez to , włączam zapobieganie migotaniu OLED i są ustawienia wył/średnie i wysokie. Jak ustawiam średnie czy wysokie to w panelu sterowania monitora odświeżanie buja się ok 360 Hz i czy to wpływa jakoś na grę czy po prostu już nie działa ? Monitor podłączony pod DP 1.4 na hdmi to migotanie jeszcze bardziej widocznie z włączonym vrr ale już nie mam dostępnej opcji zapobiegania migotania oled ze złączem hdmi. -
Przez Adamm · Opublikowano
W takim razie zostanę przy 9800X3D bo rozumiem, że sprawa ma się tak samo również w przypadku 9950X3D? Co do pamięci to polecasz jeszcze jakieś alternatywy (lubię mieć z czego wybierać:))? To samo w przypadku AIO, jeżeli zdecydowałbym sie wymieniać to są jakieś ciekawe propozycje na rynku, jakaś topka?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi