Karta do I5-1440F max.2000 zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MaxaM · Opublikowano
Wiele państw już zabroniło social mediów dla dzieciaków albo pracuje nad tym. Polska w niczym się nie wyróżnia. Ruch w bardzo dobrą stronę. To nie jest żadne komunistyczne widzimisie, tylko podejmowanie działań po zdroworozsądkowych obserwacjach podpartymi licznymi badaniami. Dużo osób naprawdę nie ogarnia co się dzieje, bo wychowało się jeszcze za czasów gdy sociale były 'zdrowe'. Ja korzystało i było spoko, to niech teraz dzieciaki dalej mają, no nie? -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Ja od lat stosuję tylko i wyłącznie wodę utlenioną i ściereczki do okularów marki HAYNE / Zeiss Lens w dużych rozmiarach. -
Przez trepek · Opublikowano
ESa nie mam juz pol roku, teraz jezdze SantaFetka z bezposrednim wtryskiem. W ESie bylo slychac, kiedy przelacza sie miedzy wtryskiwaczami, drgania nie byly wyczuwalne. Glownie to bylo slychac jak sie stalo obok samochodu. Ot, z maslanej pracy przechodzil na bardziej wyrazista. Szkoda, ze tego nie nagralem. -
Przez lukadd · Opublikowano
Wallcuś reklamuje intele jak akwizytor wciskający chińskie badziewne gary babkom -
Przez galakty · Opublikowano
R4 diesle to raczej nigdy kulturą grzeszyć nie będą, jednak masa robi swoje. Może V6/V8 ale to już relikt przeszłości praktycznie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi